Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért nem lehetek beteg?...

Én miért nem lehetek beteg? Betegen miért nem kellek?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete szenved a vérnyomásom,kábább vagyok a szokottnál.Szombaton a klímától elkezdett fájni a fülem,ma napközbenre már annyira fájt,hogy hazajöttem melóból,mivel volt már ilyen régebben,megvettem a cseppjeimet,meg előszedtem a lidokainomat,mert ráment a fogamra is.

Ilyenkor 2-3 napig kimászni nem birok az ágyból (ágyban vagyok most is déltől).

Párommal lassan 4 éve együtt vagyunk,heti 4-5 nap nálam van meló után,itt alszik,majdnemhogy be van költözve.

De amint beteg vagyok picit is,olyankor ide nem teszi a lábát,vagy nyavalyog,hogy de neki is fáj a feje/szeme,akármije,és ne legyek már beteg,ő nem szereti ha beteg vagyok.

Mert nekem minden álmom a fájó fül (görcsölő vese,ájulásig alacsony vérnyomás,mikor mi).

De ha ő picit is meg van fázva akkor mézes tát főzzek,meg leveskét,meg borogassam,pátyolgassam.

Én meg hiába mondom előbb neki,hogy reggeltől nem ettem,nem birtam bemenni a boltba,mert a sirógörccsel a liftig örültem hogy birtam,nincs itthon semmi,és a konyhába se birok kimenni egy teát főzni.Erre ő sajnálja,gyógyuljak meg,de ő mit csináljon...

Mintha nem 8 perc alatt lenne itt kocsival,és mintha nem tudna teát/levestfőzni.

(egyébként meg magától csinál vacsit,minden házimunkából kiveszi a részét,imád)

Már tegnap is szarul voltam,de még leálltam neki palacsintát csinálni,mert azt kivánt reggelire és ő nem tudja forgatni...és még a "fáj a fejem ma nincs szex" tipusu se vagyok...

De engem miért nem lehet pátyolgatni ha beteg vagyok?

23/N

2011. jan. 24. 19:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%

De azért itt te is hibás vagy:

"Már tegnap is szarul voltam, de még leálltam neki palacsintát csinálni, mert azt kivánt reggelire és ő nem tudja forgatni..."

Ezt miért csináltad? Azt hitted, lelkiismeret furdalása lesz, ha elég hangosan szipogsz, miközben nyalod a seggét?

El kell döntened, hogy ő a pasid, vagy a kisfiad. Így csak azt tanulja meg, hogy úgy is mindig az lesz, amit ő akar, csak kicsit többet kell érte nyávognia.

2011. jan. 24. 20:43
 12/27 A kérdező kommentje:

Szarul lenni és halálomon lenni két külön dolog...

egy nátha/fejfájás,egyéb apró dolog miatt nem áll meg az élet,maximum több kávé kell...

tegnap még csak kezdtem szarul lenni,reggel még elmentem dolgozni...

15 palacsinta nem seggnyalás,máskor is megfőzök attól hogy fáj valamim,ritkán dőlök ki teljesen...

Nincs mindig az amit ő akar,sőt,inkább forditva,mindig ő enged...

csak ha beteg vagyok,menekül...

rendeltem kaját,tésztát,de nem jó,túl tömény

2011. jan. 24. 20:49
 13/27 anonim ***** válasza:
Azért mondom, hogy rendelj pizzát. Nem tudom hol laksz, pedig ajánlanék olyat, ahonnan tuti finom jön :)
2011. jan. 24. 20:50
 14/27 A kérdező kommentje:

tudom hogy hol finom a pizza (bár a saját készítésűhöz képest nulla mind)

de semmi rágósat nem akarok,a bölcsességfogamra ment rá a fájdalom,ami jön már vagy fél éve,de rendesen sose jön ki...

és ha rágok,még rosszabb

befőttet nézegettem,de nem tudom leszerkeszteni a kupakját...ezt is mondtam páromnak,erre mondja hogy feszgessem késsel...hát mint ha hülye lennék,magamtól biztos kézzel próbálom...csak gyenge vagyok lecsavarni:S

pedig egy gyümileveshez kitámasztottam volna magam...

előszedtem a tegnapi levest,bár túl csipős lett,tegnap se volt finom,de legalább valami van a hasamban:(

áhh,ilyenkor szar h pont az nincs itt aki kellene:(

d

2011. jan. 24. 20:56
 15/27 anonim ***** válasza:
Próbáld meg úgy, hogy a kanál nyelével először egy jó nagyot ráütsz a tetejére, utána pedig a kanál nyelét dugod a fedő alá és úgy próbáld feszegetni, utána pedig konyharuhával fogd meg a fedőt és úgy le fog jönni :)
2011. jan. 24. 20:57
 16/27 anonim ***** válasza:

tedd a kést a kupak alá, amíg pukkan egyet - ha levegőt engedsz alá, le tudod csavarni a befőtt tetejét, mert a vákuum nem tartja egybe.

a párodnak meg egyszerűen mondd meg: Józsi, én is ápollak, ha beteg vagy, most én vagyok a beteg és nekem rosszul esik, hogy te nem ápolsz. Pont.

2011. jan. 24. 21:03
 17/27 A kérdező kommentje:

tudom hogy kell kinyitni a befőttet,de a vizcsapot se tudtam elforditani...nem a technika a baj,hanem az erő...

már nem hivom fel hogy mostazonnaljöjjön fel,mert bár valószinű hogy rá tudnám venni,nem lenne köszönet a nyűgösségében hogy ő még szedelőzködjön össze...

2011. jan. 24. 21:08
 18/27 anonim ***** válasza:

És ha megkérnéd a szomszédot, hogy nyissa ki?

Annyira még nincs késő és én biztosan segítenék.

2011. jan. 24. 21:08
 19/27 A kérdező kommentje:

Nemrég lakom itt,csak a szomszéd nénit ismerem meg a fiát,de hozzájuk nem szivesen kopognék be,nincs 2 hete hogy csendháboritásért rájuk hivtam a rendőröket hajnalban...

Megmaradok,ilyenkor jó hogy vékony vagyok,minimális kajával már nem halok éhen,csak a fájdalomcsillapitó miatt volt fontos,a gyomrom nem birja.

a lelki része esik rosszul nagyon...

nem vagyok 2 havonta beteg hogy állandóan ezt kellene hallgatnia:(

2011. jan. 24. 21:12
 20/27 anonim ***** válasza:

Ez tömény hiszti, amit itt csinálsz. Nagyon durva.

Más is beteg, másnak is volt már begyulladva a foga/bölcsességfoga (az enyémet ki is kellett vésni, négy darabban szedték ki, nem volt kellemes), de amit te csinálsz, az már nevetséges.

Nem vagy képes megmondani a pasidnak, hogy húzza át a seggét kajával, semmi nem jó, nincs erőd elzárni a csapot? Költői túlzásnak is erős!

2011. jan. 25. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!