Tényleg én vagyok a ingyenélő?
Én tudom :( A durva az, hogy az egész gyerekelhelyezés, gyerektartás dolog nekem úgy jön le, hogy férfi és nő harca, holott minden esetben a gyerek érdekében kellene történjen. Na szerintem a kéthetente hétvége alapból nem éppen jó dolog. Ha tényleg a gyereket tartanák szem előtt, akkor szerintem per sem kellene,mert két ember,aki egymást talán már utálja feltételezem a gyerekét szereti és félreteszi a másikkal szembeni indulatait a gyereke kedvéért.
Szép kis álomvilág:(
jaaaj, tudtam h valakinek lesz olyan vastag a bőr a pofáján, h ezzel a szánalmas átlátszó kifogással fog jönni, h ez bűncselekmény.
Ha te a pénzből valóban könyvet akartál neki venni és eljön az apa megveszi ő a saját pénzből szó nélkül, akkor most neked nem mindegy, h h lett megvéve? és nekem ne gyere ezzel, h h téged zavarna, h ez bűncselekmény.
Még régebben jött az ex, h adjam a zsé első felét, azaz 20at, mert ki kell fizetnie az iskolai kirándulást, ami pont annyi nagyjából.
Mondom na nyugi, majd én lemegyek, kifizetem, meg amúgy is szeretnék beszélni az osztályfőnökkel.
Szerinted?? ugyan ezzel a szánalmas átlátszó szöveggel jött, h jaj hát a jogszabály, meg ugyan ezzel a rögtön felkapom a vizet,agresszív vagyok stílussal!
Nem is az, h köszi nem, áhh hol, na mondom les*zarom én a jogszabályt, bemegyek rákérdezek már erre a kirándulásra!
Szerintem már mindenki kitalálta, h nem volt szó itt semmilyen kirándulásról..
Szal ennyit erről, én minden pasinak azt tanácsolom, h pénzt ne adjatok a nő kezébe, ha nem muszáj.
Tökéletesen kiolvasható a kommentekből, h aki valóban a gyerekére költi, az örülne így is neki, mindegy csak fizessen az apa!
Aki meg magára is költene belőle az meg rögtön belázadt:)
És még én vagyok a hányinger, mert nem hagyom magam hülyének nézni:)
Egy 10 éves gyerek nem kíván egész embert napi 24 órában.Mellette simán lehet dolgozni,míg ő iskolában van.Ha az embernek a végzettsége nem kell a munkaerőpiacra,akkor nem megvárja,míg megteremtik neki azt az állást,hanem továbbképzi magát vagy egy teljesen új szakmába vág bele.A munkaügyi központoknál lehet érdeklődni,hogy milyen tanfolyamok vannak.Egy iskolás gyerek mellett a szülő tud tanulni,hogy utána esélye legyen elhelyezkedni.
Abból nem lesz kaja a gyereknek,hogy széttárod a karod,hogy nem a te hibád,hogy nincs munkád.
A szüleidnél laksz a lányoddal,akinek a neveléséhez anyagi téren nem járulsz hozzá.Az apja tartja el őt.Ha jól számolom 30 év körüli lehetsz.Nem érzed úgy,hogy ennyi idősen már rég nem itt kellene tartanod?
Az oké, hogy azon a területen nem tudsz elhelyezkedni. De a szükség nagy úr. Én ismerek olyan anyát, aki kénytelen a szüleire hagyni az év nagy részében a lányait (a tiédnél kisebbek), és az ország másik végében dolgozni, és onnan havonta 3 napra hazajárni... mert nincs jobb neki jelenleg.
Nem mondom, hogy ekkora áldozatot kell hozni, de ha más nincs, gyárba meg ilyen helyekre is el lehet ám menni... csinálják elegen, mert nincs más. Köztük én is.
Anyám is mérnökként nem talált más állást, mint 12 órában gyári melósként, mert gyes után nem vették vissza a munkahelyére. Ő is sok évet volt itthon (bár eddig nem, mint te...), de csak azért, mert addig nem akarta lejjebb adni, ragaszkodott hozzá, hogy az iskolájának megfelelő állása legyen.
Szóval ez hülyeség, Te is szállj le a magas lóról és keress olyan munkát, ami van, nem olyat, ami tetszik.
Az eddigi információid alapján igen, ingyenélő vagy.
És mit csinálsz majd, ha a gyerek már nem jár iskolába, és nem kapsz gyerektartást? Miből fogsz éli? A szüleid nyugdíjából? És ha ők is meghalnak, és egyedül leszel? Majd a gyerekeddel tartatod el magad, mondván te feláldoztad érte magad, most gondoskodjon ő rólad?? Mégis hogy képzeled az életed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!