Tényleg én vagyok a ingyenélő?
Ne szívd mellre! Az összes p.cs ezzel jön az elhagyott gyereke anyjának! Ő ugyan nem fizet egy vasat se annak a qrvának! Ő nem fogja eltartani! Pasi, tehát nincs agya, ezért nem képes felfogni, hogy nem Neked fizet, hanem annak szerencsétlen gyereknek!
Hátha jobb kedved lesz. Írj neki egy sms-t "Most hallottam a hírekben, hogy találtak egy hullát. Rohadt a lába, hiányzott az agya, mikroszkopikus méretű volt a pénisze. Dobj egy üzit, élsz még?" :)
"Csak a gyerek születéséig laktunk együtt, mert őt zavarta volna, ha egy lakásban kell laknia a szüleimmel. "
Miért,addig hol laktatok? Ott nem fértetek volna el hárman?
Elég rövid a sztorid,így nehéz bármit is megállapítani.Ő nem fizet gyerektartást,ez nagy hiba.Sajnos sokszor a nők is elvetik a súlykot.Összecserélik a gyerektartást az asszonytartással és horribilis összegeket követelnek.
Miért is lehetsz a szemében ingyenélő? Talán,mert nincs munkád és a szüleidnél laksz,így a gyerekre szánt költségeket neki kell kitermelni egyedül?
Ja :) Bocsi, azt hittem kisbabáról van szó :D
Ez esetben akkor menjetek el vásároljatok be lekvár, felvágott, iskolafelszerelés, ruha, szemüveg, ha visel a lány, vagy akár rezsicsekkből számoljátok le a gyerektartást, végülis tényleg ugyanaz, mintha te vennéd meg a dolgokat, csak így mégis nem kp formájában, hanem ebben a formában adja oda és így nem tud bántani téged valamint az ő szemében is korrektebb megoldás. Én tuti felajánlanám :) Szerintem mindketten jól jártok ezzel :)
Sziasztok!
Ismerős a szitu!
Nekünk vannak közös néven felvett hiteleink, pl autóhitel, de az autót csak ő használja. A hitelek felét az én nyakamba sózná, de gyerektartást nem akar fizetni.
Holott a lányok havi kajája és orvosi kezelési költségei 50-70ezer ft a spec.étrend miatt.
Ő meg keres havi negyed millát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!