Tényleg én vagyok a ingyenélő?
Akkor mondd neki, hogy fizesse a teljes ruháztatását és az iskolához szükséges dolgokat, te meg adsz a KÖZÖS gyereketeknek enni, inni, meleg vizet, fűtést, tisztálkodószert, ágyat, takarót, stb. Felkelsz hozzá éjjel, ha beteg, hozod--viszed, ahová kell, stb.
Aztán akkor majd rájön, ki az ingyenélő, meg hogy mibe kerül a SAJÁT GYEREKE.
"Én se fizetek egy forintot se, mondja meg mi kell aztán megveszem, de pénzt nem adok a kezébe"
Jellemző hogy le van pontozva.
Abba senki nem gondol bele hogy a férfi nem asszonytartást akar fizetni?
Nem értem miért lenne akkora baj mondjuk számlát benyújtani h ez meg ez ennyibe került, (belevenni a rezsi gyerekre eső részét) és azután fizetni.
Akkor szerintem nem lenne vita
De belegondolunk.
Te meg gondolj bele, hogy mibe kerül egy gyerek. Sokéves GYK tapasztalatom szerint a férfiak max. 20.000 Ft-ot fizetnek és azt hiszik, hogy az ex ebből otthon reszelgeti a körmét. Nevetségesek és szánalmasak ezek a férfiak, köztük te is.
Nem mellesleg azért is le van pontozva, mert amit az illető művel, az nemes egyszerűséggel is törvényszegés, hiszen a biróság gyerektartást állapit meg, amit a gyerekre kell forditani és az exnek kell megfizetni.
Ha nem neki fizeted meg (forintban), akkor törvényt szegsz, amiért fel lehet jelenteni és gyerek veszélyeztetés miatt le is csukhatnak.
Ha az ex nem a gyerekre költi, akkor fel lehet jelenteni és gyerek veszélyeztetés miatt őt is lecsukják. Amig ezt nem teszed meg és nem bizonyitod, hogy a "vagyont" (értsd: 20.000 Ft) nem a gyerekre forditja, addig nincs miről beszélgetni.
Még egyetlen esetet se tudok, amikor bebizonyosodott volna, hogy egy ex nem a gyerekre költi a gyerektartás összegét.
De rengeteg esetet tudok, amikor az apa nem hajlandó gondoskodni a SAJÁT gyerekéről. No, ezzel vonulj egy sarokba és töprengj el egy kicsit.
Megjegyzem, nem vagyok elvált, de az ilyen sóher p.csöknek még a gondolata is riaszt, taszit.
"Sokéves GYK tapasztalatom szerint"
Ha innen vonnám le én is a atapasztalatokat akkor ezeke szerint:
AZ ország 90%-a JObbik szavazó (politikai topik)
Szinte naponta lát szellemet mindenki (ezotéria)
A nők gyűlölik a férfiakak.
A férfiak mind csak rabszolgának tekintik kihasználják a nőket akik egy párkapcsolatban mindent megtszenek és sosem hibásak
És a nők direkte nem gondolkodnak, mint te mert:
De ha csak 20000forintot fizetnek a pasik akkor nem jobb lenne áttérni a költségelszámolásra? Ha többe kerül havonta a gyerek eltartásásnak a fele akkor miért rossz ha lényegében többet fizet?
Sziasztok!
Én már attól boldog lennék, ha néha kaját venne nekik. De nem érdekli! Vagy az ovicsekket befizetné, vagy venne nekik egy-egy nacit....ilyesmi. De ő nem!
Én a válaszodnak erre a részére reagáltam:
""Én se fizetek egy forintot se, mondja meg mi kell aztán megveszem, de pénzt nem adok a kezébe"
Jellemző hogy le van pontozva.
Abba senki nem gondol bele hogy a férfi nem asszonytartást akar fizetni? "
Egy szót se fűztem a többi részéhez, ez tök egyértelmű volt, szóval erről ennyit...
20 ezer forint, na persze. Nővérem elvált, férje havi 80 ezret utal neki, amit ő cigire és piára költ, a gyerekek meg nem mernek enni, mert azt hallgatják, hogy nincs pénz kajára.
Nem kellene általánosítani, hogy 20 ezret fizetnek az apák!!
És anyánként változó, hogy valóban a gyerekre költi-e a tartásdíjat, mert igenis van, aki nem!
Ja, és a gyerek nem csak az apának legyen költség, ha jól olvastam anyuka nem dolgozik...
33/N
Miért nem az apa kapta a gyerekeket?
Akkor még volt rá esély, hogy kimászik ebből a nővérem, de egyre lejjebb csúszik. De azt meg ne kérdezd, hogy most miért nem veszi el tőle. Van azóta másik családja, talán azért. Sajnálom a gyerekeket, de én tehetetlen vagyok.
Csak arra szeretettem volna rávilágítani, hogy nem mindig az apa a rossz, csak azért, mert valaki anya, nem egyértelmű, hogy ő a jó, és nem kell az apákat általánosságban leírni. A körülményeket is ismerni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!