Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom elviselni apámat...

Nem bírom elviselni apámat mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon idegesítő, allandóan mozod, egész nap itthon van nagyon ideges vagyok ha már kimegy a konyhába mert mindig takarítani kell utána...nem bírom elviselni...Éreztetek már ilyet, hogy nem bírtok valakit elviselni és majd felrobbantok?

16/L

2011. jan. 24. 18:27
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

de szól neki de fallra hányt borsó

persze nyilvámn ilyen a jó szülő(neki csak az a dolga, hogy otthon koszol nem csinál semmit csak a TV-t nézi)

igen...ja és nekem nem ilyen párom lesz vagy inkább nem is lesz párom még az is jobb mert úgy legalább csak a saját mocskom kell takarítani..

2011. jan. 24. 18:49
 12/31 tetris ***** válasza:
95%
Teljes mértékben megértelek. Borzasztó, amikor egy férfi nem értékeli a rendet, a tisztaságot. Olyan undorítóak tudnak lenni. Ezeket az se zavarná, ha nyakig állnának a trágyában. Az én párom is pont ilyen. Mindent szanaszét hagy, a konyha csatatér utána, a fürdőszoba merő kosz, a fiókot kihúzza, de be már nem tolja. Jól van az neki úgy is. A cipői szanaszét hányva, a szennyes ruha a földre dobva. Én is csak utálkozok, tűrök, és teszem csendben a dolgomat.
2011. jan. 24. 18:52
 13/31 A kérdező kommentje:

és bocsánat, hogy csak én nem bírom ki mosolyogva, hogy alapvető tisztasági higéniát nem tart be(szeretem őt amúgy félre értés ne essék de nagyon lusta)

belepisil a kagylóba ha éppen foglalt a WC, nem nagyon fürdik vagy ha igen az abból áll, hogy uszoda lesz a fürdőszoba, ha tüsszent nem bír venni egy zsebkendőt és kifújni az orrát hanem inkább a takaróba fújja ki az orrát...soroljam még?Nem az a bajom, hogy nem takarít semmit hanem, hogy gusztustalan dolgokat csinál...

2011. jan. 24. 18:54
 14/31 A kérdező kommentje:
18.52-jó, hogy legalább te megértesz...
2011. jan. 24. 18:55
 15/31 anonim ***** válasza:
uhh, én apám is mindig itthon lógatja a **** -_-....néha annyira idegesít! aki nem él ebben, nem tudja :S...örökké a konyhában szöszmötöl, és nemtok tőle nyugodtsm budiba menni, m frusztrál, h hallgatja a p*sálásom, sz*rásom :s...és h*lyén hangzik, tom, de ez van :S...
2011. jan. 24. 18:57
 16/31 A kérdező kommentje:
18.57 megértelek engem az is zavar, hogy mindig itthon van és nem tudok sosem egyedült itthon lenni anyám meg mindig dolgozik 2napot kivéve, de reggeltől estig és saját kötelességemnek érzem, hogy segítsek(anyukám azt mondja, hogy ne takarítsak, koncentráljak a tanulásra, de így nem tudok, nem tudok mocsokban élni)
2011. jan. 24. 19:01
 17/31 anonim ***** válasza:

Nem tudtok édesanyáddal különköltözni? Vagy őt elpaterolni valahova?

Borzalmasan hangzik. Ne aggódj, neked már csak kb 2 év kérdése és megszabadulsz ettől az "embertől", de szegény édesanyád valószínűleg még azután sem.

2011. jan. 24. 19:02
 18/31 A kérdező kommentje:
hát anyukámat annyira nem zavarja,de azért nem csak két év kérdése mert nem tudnék elköltözninem lenne hova, denem ártana ha neki lenne egy grzonja amit kénye kedve szerint koszolhatna nekünk meg külön a közelben egy lakás(legalább lenne külön fürdőszobánk, konyhánk)
2011. jan. 24. 19:04
 19/31 anonim ***** válasza:

ismerős a helyzet,mondjuk nekem apám dolgozik,de minden évben decemberben 2hétig itthon van,nekem vizsgaidőszak van akkor és tanulok,melózgatok,sulizok bejárok ugye akkor is és elvárja sőt mondja is h elmosogatsz??

Jóez nem tünik olyan nagy bajnak,inkább az h folytonos csesz.egetés van,ha 1évben 1szer előhagyok vmit már oriási botrány van,bezzeg ő utána takaritani kell..a kajáját mindent úgy hagy,kiviszi a gázra tálcástul,még ki sem dobja a csontokat.anyu is melóbol 19.15kor szokott hazaérni én szoktam segiteni otthon mosogatni meg ienek,de pl ő mindig elalszik,se jóéjt semmi este,akkor kijön mert éjjel kell kajálni..nem az az első h szia,v vmi hanem h "mennyé má' aludni!!!..."szal még sorolhatnám a sok apróságot,ami 5percenként negatív esemény,meg ahogy anyuval beszél..jah és heti 1fürdés..hát mondanom se kell...Pl olyan is volt h anyu felmosott,apu ugye egész nap a gép előtt ült..aztán felállt kiment.és belegyalogolt...anyu mondta h mér gyalogolsz bele,látod h felvan mosva!!(normális hangnemben)és erre mondta h de neki most kell kivinnie a tálcát,mert most van kedve...erre mondta anyu h igazán megtisztelhetnél azzal h vársz 3percet (amúgy sincs más dolga)erre azt mondja apu h mért pont most kellett felmosnod... szal az h igy beszél anyámmal aki a seggét kinyalja,ez bosszant a legjobban,azt csakhogy eltűröm h velem igy beszél,de anyámmal,aki nekem a mindenem és hajtja magát... úgyhogy fel a fejjel,ne hagyd magad mert csak egyre nő a fejedre,mond meg h te miről nem kezdesz vitát,mert ahoz lejjeb kéne adnod a szintedből és közöld vele h nem vagy a csicskása,vagy ő is elpakol maga után,vagy úsztok a dzsuvában..tarts rendet a saját szobádban,abban legyen rend és igen inkább élek egy kis koszban ha hazamegyek a melóból suliból,minthogy csicska módjára fejethajtva takaritsak folyton valaki után aki a kisujját se mozditaná értem és nem is dolgozik...

2011. jan. 24. 19:18
 20/31 A kérdező kommentje:
az abaj, hogy őneki rendes szülei voltak tisztaságban élt, de sohasem kellett takarítania(nem tanították meg soha rá mert ő volt az egyszem gyerek.Még mikor felnőtt volt és külön élt még akkor is átjárt az anyukája takarítani(ez a gond)Egyébként nem értem, hogy diplomás, lexikálisan sokat tudó ember hogy lehet ilyen
2011. jan. 24. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!