Nem bírom elviselni apámat mit tegyek?
Nagyon idegesítő, allandóan mozod, egész nap itthon van nagyon ideges vagyok ha már kimegy a konyhába mert mindig takarítani kell utána...nem bírom elviselni...Éreztetek már ilyet, hogy nem bírtok valakit elviselni és majd felrobbantok?
16/L
de szól neki de fallra hányt borsó
persze nyilvámn ilyen a jó szülő(neki csak az a dolga, hogy otthon koszol nem csinál semmit csak a TV-t nézi)
igen...ja és nekem nem ilyen párom lesz vagy inkább nem is lesz párom még az is jobb mert úgy legalább csak a saját mocskom kell takarítani..
és bocsánat, hogy csak én nem bírom ki mosolyogva, hogy alapvető tisztasági higéniát nem tart be(szeretem őt amúgy félre értés ne essék de nagyon lusta)
belepisil a kagylóba ha éppen foglalt a WC, nem nagyon fürdik vagy ha igen az abból áll, hogy uszoda lesz a fürdőszoba, ha tüsszent nem bír venni egy zsebkendőt és kifújni az orrát hanem inkább a takaróba fújja ki az orrát...soroljam még?Nem az a bajom, hogy nem takarít semmit hanem, hogy gusztustalan dolgokat csinál...
Nem tudtok édesanyáddal különköltözni? Vagy őt elpaterolni valahova?
Borzalmasan hangzik. Ne aggódj, neked már csak kb 2 év kérdése és megszabadulsz ettől az "embertől", de szegény édesanyád valószínűleg még azután sem.
ismerős a helyzet,mondjuk nekem apám dolgozik,de minden évben decemberben 2hétig itthon van,nekem vizsgaidőszak van akkor és tanulok,melózgatok,sulizok bejárok ugye akkor is és elvárja sőt mondja is h elmosogatsz??
Jóez nem tünik olyan nagy bajnak,inkább az h folytonos csesz.egetés van,ha 1évben 1szer előhagyok vmit már oriási botrány van,bezzeg ő utána takaritani kell..a kajáját mindent úgy hagy,kiviszi a gázra tálcástul,még ki sem dobja a csontokat.anyu is melóbol 19.15kor szokott hazaérni én szoktam segiteni otthon mosogatni meg ienek,de pl ő mindig elalszik,se jóéjt semmi este,akkor kijön mert éjjel kell kajálni..nem az az első h szia,v vmi hanem h "mennyé má' aludni!!!..."szal még sorolhatnám a sok apróságot,ami 5percenként negatív esemény,meg ahogy anyuval beszél..jah és heti 1fürdés..hát mondanom se kell...Pl olyan is volt h anyu felmosott,apu ugye egész nap a gép előtt ült..aztán felállt kiment.és belegyalogolt...anyu mondta h mér gyalogolsz bele,látod h felvan mosva!!(normális hangnemben)és erre mondta h de neki most kell kivinnie a tálcát,mert most van kedve...erre mondta anyu h igazán megtisztelhetnél azzal h vársz 3percet (amúgy sincs más dolga)erre azt mondja apu h mért pont most kellett felmosnod... szal az h igy beszél anyámmal aki a seggét kinyalja,ez bosszant a legjobban,azt csakhogy eltűröm h velem igy beszél,de anyámmal,aki nekem a mindenem és hajtja magát... úgyhogy fel a fejjel,ne hagyd magad mert csak egyre nő a fejedre,mond meg h te miről nem kezdesz vitát,mert ahoz lejjeb kéne adnod a szintedből és közöld vele h nem vagy a csicskása,vagy ő is elpakol maga után,vagy úsztok a dzsuvában..tarts rendet a saját szobádban,abban legyen rend és igen inkább élek egy kis koszban ha hazamegyek a melóból suliból,minthogy csicska módjára fejethajtva takaritsak folyton valaki után aki a kisujját se mozditaná értem és nem is dolgozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!