Nem bírom elviselni apámat mit tegyek?
Nagyon idegesítő, allandóan mozod, egész nap itthon van nagyon ideges vagyok ha már kimegy a konyhába mert mindig takarítani kell utána...nem bírom elviselni...Éreztetek már ilyet, hogy nem bírtok valakit elviselni és majd felrobbantok?
16/L
pontosan,.... ( 40 L) a pasi matat a konyhában, mennek a fiókok, a vérnyomásom meg felfelé( komoly, mert mértem)
utána morzsák, kence ( vaj, vagy pizzakrémmaszat)a pulton, a földön is valami, a kés deszka otthagyva...folytassam??? szerintem tökre tudod mi van.
én már zenét kapcsolok, hogy ne is halljam, szóltam is, de akkor le vagyok kussolva, hoyg nem kell patikának lenni a háznak.
szóval próbálok nme odafigyelni, hamarabb elmegyek vacsizni és akkor csak reggel megyek oda legközelebb, és eléképzelem a legrosszabb variációt. és képzeld már ért kellemes meglepi, nem is volt akkora kupi mint amit odagondoltam.
Hát egy kis fizetést az kap, de 2hetente egyszer kell kimennie és nem bírom, hogy anyám napi 10órát dolgozik mellette főz, takarít őneki kell mindent elintéznie ő meg csak itthon fekszik és koszol
és én kötelességemnek érzem, hogy segítsek anyukámnak, de olyan undorító az apám(büdös, állandóan az ágyában eszik és minden tiszta kaja, lehugyálja WC és mindig akkor fürdik mikor anyukám felmos (ez nagy uszodával jár)
csak megtanít az életre.A majdani párodtól is ezeket kell majd elviselned.Tetszik, vagy nem.Ott lesz egy gyerek, aztán úgy próbálj majd elégedetlenkedni, hogy kapod a sallert....
Apád csak az életre tanít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!