Mi lehet velem? Ugye nem azt jelenti, hogy?
1 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, nagyon szeretjük egymást, már tervezgetjük az esküvőt, minden tökéletes. Ma este egy bárban összefutottunk az exemmel, akivel 3 évet voltam előtte, és egy nagyon jóképű, de hihetetlenül link alak. 3 év után se akart hallani eljegyzésről, összeköltözésről, nem foglakozott velem, csúnyán bánt velem, valószínűleg meg is csalt( csak hallottam ilyen pletykákat, meg voltak furcsa jelek, de nem tudtam rábizonyítani soha). Nem tudom mi van velem, de nagyon felkavart a találkozás...Azóta csak ő jár az eszemben, nem értem mi van velem. Tudom, nagyon szemétségnek hangzik, ezért nem is merem elmondani egyetlen barátnőmnek se, de az villant be, mikor megláttam, hogy úúúristen, de jól néz ki, mennyivel jobban a mostaninál( tény, hogy jobban néz ki, de olyan szerelmes vagyok, hogy nem is foglakoztam eddig ezzel és a legszebbnek láttam a mostani páromat). Hazajöttem és egyszercsak azon kaptam magam, hogy a régi képeinket nézegetem... Mi lehet velem? Ugye ez nem azt jelenti, hogy még mindig őt szeretem? Minden tökéletes a mostani párommal, imád, megbecsül, midnent megtsz értem, soha nem veszekszünk, tökéletes köztünk midnen. Nem akarok visszaesni a régi kínlódásba, nagyon sokat szenvedtem mellette, nagyon szerettem, igazi első szerelem volt. Miért kavart ez most így fel? Nagyon dúrva, hogy arra gondoltam, hogy jobban néz ki, a mostani páromnál, vagy ez természetes valamennyire? Tényleg tipikus sármos, jóképű pasas, döglenek utána a nők( amiből volt is nem kevés konflikusunk)
Segítsetek, nem akarok visszaesni abba a régi pokolba...
24/N

1 hét és elmúlik,ne aggódj.:) Én akárhányszor találkozok az egyik exemmel,mindig ez van.Bár azt hozzá kell tennem,hogy kb. évente látom,tehát így még mondjuk érthető.Ha naponta látnám biztos nem így reagálnék.
Szóval semmi pánik.Elhisszük,hogy szereted a párodat,te is hidd el,hogy neked ő az igazi.;)

még annyit, hogy az se véletlen, hogy éppen egy bárban találkoztatok össze. Vajon mit keresett ott? Nyilván valami könnyű kis nőcskét, akit felszedhet.
Kell ez neked?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!