Házasságban élek és sosincs kedvem a házasélethez. Gyereket sem szeretnék mert nem akarom hogy szenvedjen és el kelljen adnia magát, meg csúfolják az iskolában. Fenntartható igy egy házasság? Azért hetente 2x muszályból van ungibungi 28l
ha olyanok a körülmények nagyon is megértem, hogy nem szeretnél gyereket, mert amit leírtál az bizony igaz.
viszont a szex az mindenkinek jó, ha jól csinálják, ez kicsit meglep. nem lehet, hogy depressziós vagy?
Ha nem írod a korod, fiatalabbnak tippeltelek volna, elég éretlenül fogalmazol.
Erre szerintem is valami terapeuta tudna választ adni, de remélem megoldódik. A pénztelenség, nagy úr én is tudom de ha ennyire boldogtalan vagy hogy a szex se kell meg pénz sincs meg gyereket sem akarsz ehhez komoly boldogság terápia kellene.....
Ahogy elnézem eléggé kitartasz a véleményed mellett,mert meg se látod,amit az ember ír.
17:00,82% vagyok.
Mondjuk olvasd el amit írtam,és reagálj rá,mert sehogysem leszünk rád hatással,ha mindig csak ugyanazt kántálod..
szerintem lödd tarkón magad :S
minek írod ki a kérdést egyàltalàn?
mert kb semmi értelme sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!