Normális dolog, ha félek ilyen helyzetben?
nézd, írd le számszerűen, hogy mi mennyibe kerül kb.
mondjuk az albit sztem ki lehet hozni 70-80ból, ha spóroltok a fűtésen, vízen, villanyon.
a kaján is rengeteget meg lehet fogni, ha kicsit tudsz főzni, abból már megvan egy krumplifőzelék, vagy húsleves.
a piperecuuccokat is meg lehet oldani olcsóbban, a lidl-ben vannak nagyon jó termékek, a tisztítószerekből sem kell drága.
szóval szerintem bőven kijöttök havi 170ből.
mi is ennyiből élünk, igaz saját lakásban, viszont nekünk van egy autónk, aminek a fenntartása elvisz nem kis pénzt. no meg a megtakarítások is kerülnek havi 40be.
nekünk is hasonló a bevétel (én diákként dolgozgatok csak,plussz egyetemi ösztöndij,szoctám)
20 az albi (nagyon jó ár,de 30-ért bárhol találsz,csak jol nézz körül)
távhő,igy nyáron 15,télen 30 a rezsi,plussz internet,telefon,kaja nélkül átlag 40-50ből kijövünk
többi kajára,kocsira megy el,simán ki lehet jönni ennyiből
persze megnézem hogy pl tejfölt 130 vagy 300 forintért veszek,meg belga csoki helyett jó a boci is,de ennyi pénzből még csak a teszkó minőséget se kell venni...
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!