Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez komoly? Hogy csinálhat...

Ez komoly? Hogy csinálhat ilyet egy gyerekkel?

Figyelt kérdés

[link]

Kiakasztó,hogy vannak ilyen szülők=(

2011. jan. 22. 13:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Végignéztem, van babám. Engem is sokkolt, de ahogy néztem, egyre jobban csak arra gondoltam, hogy ez a baba nem sír. Ha fájna neki biztos sírna. Nem?
2011. jan. 22. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, nem úgy tűnt mintha rosszul esne neki.
2011. jan. 22. 15:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Miért is kell azért valakit kiröhörni mert Nőt ír?

Nemértem ezt a mai világot.Lehet,hohy többet megélt mint te valaha fogsz az életben!Ha nőnek és nem a szülők nyakán élősködő lányzónak érzi magát,mert van ilyen akkor had írja már uram bocsá ki azt,hogy NŐ!

2011. jan. 22. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:

szerintem ebben az ég világon semmi de semmi megbotránkoztató nem volt.

1. a gyerek nem üvöltött, tehát kétlem hogy fájdalmat okozott volna neki az anyja.

2. látszott, hogy az anyuka pontosan tisztában van a mozdulataival... nemcsak úgy össze-vissza "rángatta" a gyerekét.

3. mindenki söpörgessen csak a saját portáján, és ne azzal foglalkozzon, hogy a szomszéd Bözsi vagy az Ilus, hogyan neveli a gyerekét...ugyanis semmi közük hozzá.

2011. jan. 22. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Remélem, ez csak egy élethű játékbaba.
2011. jan. 22. 16:27
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

Ez durva.

Biztos vagyok benne, hogy a Nö idegileg sérült, mert az a mese hogy ez egy "új jógás módzser" felháborító. Ez kínzás.

Tönkreteszi a pici izületeit és a szalagjait, arról nem is beszélve, hogy egy újszülött szervezetében a hasonlóan hirtelen állapotváltoztatás hatására a vér kiáramolhat egyes testrészekböl, magából a fejböl is.

Remélem, hogy elveszik vagy talán már el is vették a gyereket ettöl a "Nötöl" és egy értelmes családban nölhet fel.

21/F

2011. jan. 22. 16:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki a szüleivel él 19 évesen, még nem élősködés. De neked már viszket a puncid és ezért akarsz olyan felnőttnek tűnni.
2011. jan. 22. 17:39
 18/18 anonim ***** válasza:

T. Utolsó!

Te akkora egy barom vagy,hogy csak na!

Rég nem élek szüleimmel,és nem azért érzem magam nőnek mert viszket(ne) a seggem!

Nemtudom,hogy ilyen f*szságokat eggyesek honnan vesznek!

Igen is Nőnek felnőtt embernek érzem magam nem ,,csak" a korom miatt,hanem amit ebből a sz*ar életből már tapasztaltam azzal pl egy lány-tini korántsem boldogul.Ezeknek a problémákkal a háttérben se lettem egy öngyilkos hajlamu mama kedvence,hanem amint lehetett dolgoztam,miután úgy alakult hamar kikerültem a családból,mert extrém mód nincs már olyanom.Mégis megoldom a gondjaimat,eltartom magam és fizetem a számláimat.

2011. jan. 22. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!