Ez komoly? Hogy csinálhat ilyet egy gyerekkel?
Miért is kell azért valakit kiröhörni mert Nőt ír?
Nemértem ezt a mai világot.Lehet,hohy többet megélt mint te valaha fogsz az életben!Ha nőnek és nem a szülők nyakán élősködő lányzónak érzi magát,mert van ilyen akkor had írja már uram bocsá ki azt,hogy NŐ!
szerintem ebben az ég világon semmi de semmi megbotránkoztató nem volt.
1. a gyerek nem üvöltött, tehát kétlem hogy fájdalmat okozott volna neki az anyja.
2. látszott, hogy az anyuka pontosan tisztában van a mozdulataival... nemcsak úgy össze-vissza "rángatta" a gyerekét.
3. mindenki söpörgessen csak a saját portáján, és ne azzal foglalkozzon, hogy a szomszéd Bözsi vagy az Ilus, hogyan neveli a gyerekét...ugyanis semmi közük hozzá.
Ez durva.
Biztos vagyok benne, hogy a Nö idegileg sérült, mert az a mese hogy ez egy "új jógás módzser" felháborító. Ez kínzás.
Tönkreteszi a pici izületeit és a szalagjait, arról nem is beszélve, hogy egy újszülött szervezetében a hasonlóan hirtelen állapotváltoztatás hatására a vér kiáramolhat egyes testrészekböl, magából a fejböl is.
Remélem, hogy elveszik vagy talán már el is vették a gyereket ettöl a "Nötöl" és egy értelmes családban nölhet fel.
21/F
T. Utolsó!
Te akkora egy barom vagy,hogy csak na!
Rég nem élek szüleimmel,és nem azért érzem magam nőnek mert viszket(ne) a seggem!
Nemtudom,hogy ilyen f*szságokat eggyesek honnan vesznek!
Igen is Nőnek felnőtt embernek érzem magam nem ,,csak" a korom miatt,hanem amit ebből a sz*ar életből már tapasztaltam azzal pl egy lány-tini korántsem boldogul.Ezeknek a problémákkal a háttérben se lettem egy öngyilkos hajlamu mama kedvence,hanem amint lehetett dolgoztam,miután úgy alakult hamar kikerültem a családból,mert extrém mód nincs már olyanom.Mégis megoldom a gondjaimat,eltartom magam és fizetem a számláimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!