Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaltad már meg a párod/férjed...

Csaltad már meg a párod/férjed/feleséged? Ha igen, miért? Utána hogy érezted magad?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 00:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
81%
Én is mindig azt mondtam,hogy tisztességesen le kell zárni,de van akinél ezt nem lehet.Na őt "kell" megcsalni,bár az én volt férjemet ez sem érdekelte.Csak nekem volt rossz utána....
2011. jan. 22. 09:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem. ha úgy érzem nem szeret, elhanyagol, elmúlott minden akkor kilépek és keresek valaki mást. De megcsalni...olyan nincs...és nem is lesz...

Szóval számomra az elhanyagolás egyáltalán nem mentség...

2011. jan. 22. 09:51
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A hűség döntés kérdése. Ha másképp döntenék, akkor előbb szakítok.
2011. jan. 22. 10:57
 24/25 anonim ***** válasza:
62%
Majdnem mindenkit megcsaltam, sosem tudtam egy mellett kitartani. Fiatal voltam, élveztem az életet és kihasználtam a külsö adottságaimat. Viszont a férjemet soha nem csaltam meg, meg sem fordult a fejemben. Ebböl is látszik, hogy számomra ö az igazi. Nem bírnám elviselni, hogy más férfi hozzám érjen. És nem bocsájtanám meg ha ö megcsalna, hiszen azt várom el töle amit magamtól is!
2011. jan. 22. 11:29
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mivel én még sosem tettem ilyet, továbbra sem tudom elképzelni, hogy egy hűtlen embernek mi járhat ilyen esetben a fejében, ezért gondoltam, hogy megkérdem az "ellentábort" is.
2011. jan. 22. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!