Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vizsgaidőszak kellős közepén...

Vizsgaidőszak kellős közepén beállít a tesóm pasija. Teljesen kiakasztott. Vélemény?

Figyelt kérdés

Vizsgaidőszak kellős közepén vagyok...teljesen ki vagyok akadva, amúgy is feszült vagyok az iszonyat méretű anyagtól, vizsgáktól...

A tesómmal egy szobában lakunk, legtöbbször a konyhában tanulok mert nem bírom ha valaki szöszmög mellettem miközben tanulok. Erre ma beállít "meglepetésnek". Neki lejártak a vizsgái és jött szórakozni. A tesóm se tudott róla, azt hittem rosszul leszek mikor beállított. Amióta itt van 2 vak hangot nem tudtam tanulni mert hol a konyhába jöttek utánam, hol a szobában susognak...

A srác messze lakik innen, csak nem küldhetem haza...meg nem akarom megbántani se. De pofátlanságnak tartom, hogy idejött vizsgaidőszak közepén egy szó nélkül...

Hogy szóljak rá, hogy kicsit visszafoghatná magát...nem beszélve arról, ha itt marad egy hetet meg is bolondulok...:-S :(

21-L

2011. jan. 21. 20:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem is az a lényeg, hogy üljenek vigyázz-ba de hagyjanak engem békén!!!!!! Ne mind koslassanak le-fel...

Amúgy meg az én párom sem jön nálunk mikor a tesóm tanul. Ha jön akkor ügyesen félrevonulunk, fülhallgatóval nézünk filmet, de olyan is volt, hogy a konyhába telepedtünk ki. (Nem a tesóm volt kénytelen kimenni a konyhába).

Mekiben, könyvtárban zaj van, ott nem tudok tanulni...és amúgy is nehogy már én menjek el otthonról.

Vizsgaidőszakban én is kibírom a párom nélkül...ez nem jelenti azt h nem szeretem vagy ő nem. Egyszerűen tudunk döntést hozni.

A másik, bármikor máskor nem zavarna, de ne akkor mikor a legnagyobb a stressz. És ha már jön akkor legyen tekintettel rám, mert én is itt lakom.

Egyébként a tesómnak se százas az öröme, mert neki is vizsgaidőszak van, van elég baja. Csak hát friss a kapcsolat...nem igen beszélnek meg még ilyen dolgokat:-S

2011. jan. 21. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Ha friss a kapcsolat, akkor főleg pofátlanság beállítani valahová előzetes bejelentés nélkül. Mondd meg nekik, hogy téged nem érdekel, hogy mi van, neked tanulnod KELL, enyelegjenek máshol, vagy zárják be magukat a wc-be.
2011. jan. 21. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Én ebben a helyzetben baromira nem törődnék vele, hogy megbántom-e a srácot. Vizsgáim vannak, a kettő valahogy nem egy súlycsoport szerintem.

Egyszerűen mondd meg neki, egyenesen, nem kerítve, hogy neked tanulnod kell és ahhoz teljes nyugalomra van szükséged. Tehát a közös programokat a tesóddal tegyék házon kívülre. Azt is megmondanám, hogy legyen tekintettel a tesód vizsgáira is, és felajánlanám, hogy válasszon bátran a könyvespolcról egy könyvet, vagy megkapja az egyik gépet és egy fejhallgatót.

Nehogy már te legyél tekintettel az ő lelkére.

2011. jan. 21. 23:45
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Ne legyél már ilyen amatőr...

Mondd meg nekik, hogy mi van, küldd el őket szórakozni valahova és ajánld fel, hogy menjenek el ketten a fiúhoz.

2011. jan. 22. 00:08
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Egyszoba laktok,amikor a psija ott vana akkor szex is van? Mert az már elé durva lenne,ha téged addig kitennék a szobádból,az meg még inkább ha ott lennél bennt közbe a könyveid felett...PFFF!
2011. jan. 22. 01:17
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem, dehogy is...nincs szex mikor ott vagyok. Szerintem még nem is voltak "úgy" együtt...(mondom, friss a kapcsolat...)

Egyébként a fiúhoz nem tudnak menni, a tesómnak is vizsgaidőszak van...

Mindenképp rossz az időzítés...

2011. jan. 22. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!