Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudják manapság a...

Miért nem tudják manapság a fiatalok eldönteni összebútorozás nélköl, h akarják-e a másikat egy életre?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 19:42
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
83%
Nekem kellett.Azt hittem párom csak azért nem főz nekem, mert nem lakunk együtt, aztán lakva rájöttem, hogy lusta disznó, felőle rárohadhat a kosz mindenre, és főzni se akar.
2011. jan. 19. 19:55
 12/43 anonim ***** válasza:
86%
Régen tényleg nem tudott a nő kilépni:( Csak azt em értem, hogy miért nem a nők voltak szemetek gonoszak és iszákosak?
2011. jan. 19. 19:56
 13/43 anonim ***** válasza:
24%

"Nekem kellett.Azt hittem párom csak azért nem főz nekem, mert nem lakunk együtt, aztán lakva rájöttem, hogy lusta disznó, felőle rárohadhat a kosz mindenre, és főzni se akar."

Miért nem főztél te? :OO

2011. jan. 19. 19:57
 14/43 anonim ***** válasza:
56%

Komolyan, mi bajotok a férfiakkal???? Úgy beszéltek róluk, mintha mindig mindenben csak ők lettek volna a szemetek. Ennyire nincs bennetek realitás??? Mindkét nemnek megvannak a maga hibái, senki nem lesz rosszabb vagy jobb attól, hogy férfinek vagy nőnek születik.

A nőnek a férfi a másik fele, ahogyan a férfi a nőnek. Nem tudom, aki úgy beszél róluk, mintha emberszámba se venné az hogy képzeli el ezt az egészet. Nő létemre bánt, ahogy egyesek a férfiakról nyilatkoznak.

Manapság is épp ugyanannyi "szemét" férfi van, mint "szemét" nő. Nincs különbség.

2011. jan. 19. 19:58
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
19:58 csak azért írtam, mert fura, hogy mindig a nők szenvedtek a kapcsolatban? Olyan vagány feleségről nem tudtok, aki félelemben és lelki-testi terrorban tartotta a szegény férje életét? Pl. részegen verekedett, sodrófával elnáspángolta férjurát, a férj meg csak főzött, mosott, fát vágott és nagyon el volt keseredve...
2011. jan. 19. 20:02
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Régen sem tudták eldönteni. 30-40 éve meg egyébként simán összebútoroztak már, kivéve a nagyon falusiak. De ők azok, akik ma sem árulják el, ha gond van otthon.

Az meg, hogy észre lehet venni, nem igaz. A szüleim tíz évig éltek úgy egymás mellett, hogy csak akkor szóltak egymáshoz, ha veszekedtek. Évekig senkinek sem tűnt fel, hiszen kifelé ment a mintacsalád kép. Az ő szüleiknek komoly törés volt, amikor megtudták, hogy hogy élnek.

Különben nem tudom, mi a baj az összebútorozással. Én is együtt élek a párommal már két éve, esküvő egyelőre nem volt. Majd ha jónak látjuk, akkor lesz.

2011. jan. 19. 20:03
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes a mi családunkban és környezetünkben nem elterjedt a rossz házasság és olyanról, hogy a férj veri a feleségét soha nem hallottam, nem is hittem, hogy ez gyakori jelenség"

Mert ezt - érthető módon - soha nem veri senki nagy dobra.

2011. jan. 19. 20:04
 18/43 anonim ***** válasza:
45%

Mert erre kapod fel a fejed és ezt akarod meghallani. Ugyanúgy van példa mindenre, olvass bele a válás részbe néha, egyik nem sem különb a másiknál.

Én is néha olyanokat olvasok ott, hogy nem hiszem, hogy ez valóban megtörténik a valóságban. És mindkét részről egyenlő arányban. Senki nem lesz attól rossz, hogy férfinek születik.

2011. jan. 19. 20:04
 19/43 anonim ***** válasza:
6%

19.57.esnek írom, hogy az ő szégyenére én megtanultam főzni, és férfi létemre tudtam, már rég.Főztem is neki, csak ő meg helyette nem ment ki fát aprítani.:)

De témától nagyon eltértek már!!!!

2011. jan. 19. 20:06
 20/43 anonim ***** válasza:
63%

Elhiszem, hogy nem veri nagy dobra, de nekem ne mondja senki, hogy két fél, ahol fizikai erőszakra is sor kerül, felhőtlenül boldognak tűnik, nem megjátszott boldogság, hanem a jókedv sugárzik róla.

Tudom, hogy régen is voltak rossz házasságok, és azt is, hogy nem mindenki lépett ki belőle, de manapság abból is kilépnek, ami még bőven javítható, csak nem tesznek ennek érdekében semmit. És ez az, amiért nem az összeköltözés a felelős.

2011. jan. 19. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!