Vissza lehet-e hozni a szerelmet egy hazassagba, es ha igen, akor hogyan?
Elhidegules... De ugy altalaban erdekel, kinek mi errol a tapasztalata.
Koszonom!
szerintem nem szabad kihulni hagyni.
minden nap kell valami apró dolog, hogy érezze a masik, hogy szereted..hogy ne megszokott legyen a házasság, hanem meghitt..
Amit az utolsó válaszoló írt,az nagyon igaz lenne,de sok esetben nem működik.Megnézném azokat az embereket,ahol mondjuk van 3 gyerek,és mellette még dolgoznak mindketten,hogy marad-e energia még arra is,hogy minden nap a párját kényeztesse.Főleg mi nők,akiknek a meló után még ott a házimunka,és a gyerekek.Ilyet csak az mond,aki nincs ebben a helyzetben,vagy nincs gyereke.Szerintem sokuk annak is örül,ha a gyerekeket este ágyba tudta dugni,és beülhet a kádba,és bezuhanhat az ágyába aludni.
Az meg,hogy vissza lehet-e hozni a szerelmet,szerintem nagyban függ az adott szituációtól,a körülményektől.Ha mondjuk a leírt okok miatt kihűlőfélben van,akkor odafigyeléssel talán igen.Ha megvan a kölcsönös szeretet szerelem,tisztelet,bizalom,csak elhanyagolja egymást a pár akkor ha jól meg tudják szervezni a mindennapjaikat,szándékosan odafigyelnek egymásra minden további nélkül menthető.Ha mondjuk egyik fél eljátszotta a másik bizalmát(megcsalta,hazugságok derülnek ki...stb..)akkor nem biztos,hogy lehet még 100%-os.Persze ettől még együtt lehet maradni,de mondjuk ha a bizalom veszett el,az nehéz ügy.Ha ezeket a dolgokat ki lehet zárni,akkor vannak praktikák amiket be lehet vetni.Pl:randizgatás,mozi,színház,gyertyafényes vacsora,apró kis ajándékok,szerelmes sms-ek..stb.
Ahol nagyobb gondok vannak,esetleg érdemes szakember segítségét igénybe venni,persze csak ha mindkét fél össze akarja tartani a családot.
Mi még nem vagyunk házasok, de remélem, az alábbi praktikák beválnak:
-Kedveskedj a párodnak a kedvenc ételével, jegyezd meg neki, hogy ezt direkt miatta csináltad, mert tudod, hogy nagyon szereti.
-Menjetek el egy étterembe, lehetőleg ne autóval, hanem sétálva. Így sokkal romantikusabb. Út közben már lehet beszélgetni.
-Dicsérjétek meg egymást, hogy "milyen csinos vagy", "ez a felső kifejezetten jól áll" (hidd el, többet is fogja majd azt a felsőt hordani!:))
-Lepd meg egy kis desszerttel, ha hölgyről van szó, akkor egy szál vörös rózsával.
-Szolgáld fel ágyban a kedvenc reggelijét!
-Rejtsetek el egymás holmijai közt vagy holmijaiban (pl. cipő) szerelmes üzeneteket, lehetőleg feltűnő színű papírra, hogy a másik észrevegye!
-Menjetek el nagyokat kirándulni! A kettesben eltöltött órák összehoznak!
-Szexi fehérneművel csábíts el!
-Csapjatok mozizós napot! Vegyetek finom rágcsákat és nézzétek meg közösen a kedvenc filmeket vagy azokat, amikhez emlék fűződik.
-Menjetek el moziba! (Mint az első randin..?)
Az előző válaszoló vagyok: mi be szoktuk dobni a fent felsoroltakat és remekül működik a kapcsolatunk. Fontos, hogy ezek a kis kedvességek ne legyenek megszokottak, ne legyenek elvártak.
Mi már a kapcsolat eleje (már három éve) óta fejlesztjük az ilyen kis ötleteket, és nem hagyjuk ellaposodni a kapcsolatot. Tanácsolom, hogy néha annyi is jól esik az embernek, hogyha munka után átölelik és azt mondják "hiányoztál, szeretlek."
Nagyon szepen koszonom a segitseget es az otleteket.
Tudom, hogy nem jo ahogyan gondolkodom, de mindig attol rettegek, hogy majd egy szep napon keres maganak egy fiatalabb, sovanyabb, vonzobb not...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!