Hogy mondanátok el a barátnőjének hogy haldoklik?
Van egy jó barátom akinek a barátnője most külföldön van és minden nap csak egyszer beszélnek telefonon és ha a pasi nem veszi fel akkor a csaj engem hív mert együtt dolgozunk. Sajnos tegnap a pasinak balesete volt mikor jöttünk volna haza a munkából. Újraélesztették de csak másodszorra sikerült és elég szar az állapota. Ő biztos h nem fogja felvenni a telefont ha egyáltalán megvan még. Szerintem lehet h nekem kéne őt hívni. Nem tudom mit mondjak neki vagy h hogy mondjam. Ti mit mondanátok?
Csak 26 éves
Mindenki értelmes választ adott és nem okoskodott senki :) köszönöm.
A szüleivel már egy jó ideje nem tartja a kapcsolatot. Jól ismerem a csajt is és felhívtam. Szerintem most nagyon rosszul érzi magát és nincs életkedve de megköszönte h szóltam neki. Hát az úgy történt h (kamionozunk) és amikor jöttünk haza sötét volt. Jött szembe valami személyautó és hirtelen átment abba a sávba ahol mi voltunk. Villogtunk, dudáltunk nem is kicsit de nem ment arrébb, összeértek valamennyire de hirtelen elrántotta a kormányt és belement egy másik kamionba. Még kiszállt nehezen utána leült a földre és mire kiértek a mentők addigra már újra kellett éleszteni de nem sikerült. Utána megint megpróbálták és sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!