Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek 24 éves fiamnak a...

Mit vegyek 24 éves fiamnak a diplomaosztójára?

Figyelt kérdés
Már minden ötletet kimerítettem a sok alkalom (szalagavató, ballagás, 18. szülinap, 24. szülinap stb. BMW-re nincs pénzem(:ezüstláncot karlánccal belevésve a neve már vettem, soha nem hordja, márkás órát , sportot és elegánsat is, márkás tollat véséssel, rotringkészletet, motorkerékpárt, mongoos alukerékpárt, új a mobilja is, számítógépe is, laptopot nem szeretne, játékos dolgokat nem szereti,már semmi ötletem nincs. Pedig ezt az egészet az én kedvemért vállalta, utálja a nagy cécót, ő csak be akart menni a diplomáért, de én szeretném látni talárban:) Van valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm , ha valaki válaszol.
2011. jan. 16. 19:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Láncokat, karláncokat elég komolyakat kapott, úgy vannak dobozban, ahogy megkapta. Az órákat viseli, azokat szereti nagyon, tehát az is kiesett. Kérdeztem, azt mondta, semmit. De mindig szerény volt, még a cipőket, pulóvereket is egyedül veszem, mert ha véletlenül velem van, neki nem kell semmi.
2011. jan. 16. 19:17
 12/26 anonim ***** válasza:
és ha a pénzt odaadod neki csak simán?
2011. jan. 16. 19:18
 13/26 anonim ***** válasza:
Ahogy látom, 24 éves korára eléggé elkapattad, megvan mindene.:-) Férjemnek villanyvasutat vettem diplomaosztóra - a futár elég furán nézett, mikor megtudta, hogy nem gyereknek lesz.:-)
2011. jan. 16. 19:22
 14/26 anonim ***** válasza:

Itt böngéssz szerintem: [link]

Ezek különböző programlehetőségeket tartalmazó csomagok, te megveszed, a fiad pedig a sok- sok lehetőség közül kiválasztja a neki tetszőt. Az Adrenalin nevű árban kb megfelel, és szerintem ebből minden férfi tudna válogatni. :)

2011. jan. 16. 19:22
 15/26 A kérdező kommentje:
Komolyabb autóra nincs pénzem, pénzt meg rendszeresen utalok a számlájára, az nem lesz maradandó. Meg a 100 ezret végülis kaphatja kp-ban is, de csak legyen valami, ami emlék marad. A férjem pecsétgyűrűt kapott annak idején, én egy aranyláncot medállal, olyan jó érzés még ma is, hogy azt a diplomaosztónkra kaptuk. Szóval ezért szeretnék egy maradandó dolgot. A kerót azért vettem, mert szinte mindenhova azzal jár, ritkábba, inkább hosszabb távra motorral . A montain bike annyira alacsony volt neki, hogy kénytelen voltam egy 28-as kerékpárt venni:) De azt nagyon szereti is.
2011. jan. 16. 19:24
 16/26 anonim ***** válasza:
Barátnője van?
2011. jan. 16. 19:26
 17/26 anonim ***** válasza:

19.22es vagyok. Ha a kp mellett döntesz végül, beletehetnéd egy ilyenbe: [link]

A csomagolás maradandó, és garantáltan emlékezetes...

2011. jan. 16. 19:30
 18/26 A kérdező kommentje:

Van, miért kérdezed?

Ő nem tudom, mit vesz neki, de én külön szeretnék.

Igen, kicsit elkapattam, de ő mindig nagyon jó volt velem. Szóval nem ok nélkül. Mikor bajban voltam, mikor beteg voltam, szóval nagyon jó természete van. Megérdemli, hidd el! Ha lenne annyi pénzem, megvenném a BMW-t:))

2011. jan. 16. 19:31
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát kaphatna akkor egy páros hétvégét mondjuk akkor a barátnővel.
2011. jan. 16. 19:34
 20/26 A kérdező kommentje:
Ez a doboz tetszik:) Szereti a kihívásokat:) De még kellene valami ajándék is a pénz mellé.
2011. jan. 16. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!