Nem hagynak békén a szüleim, testvéreim! (? ) /lent/
magamhoz? bemutatkozást.. hogy mi az amit kedvelek meg mi az amit nem.
most azt írtam ki face-re, hogy: elegem van hogy kavartok össze-vissza, meg mondjátok magatokat a nagyfiúnal/nagylánynak tizenpárévesen.. -.-" és ebbe képes volt nővérem beleszólni.. apámat nem érdekli egyáltalán.
Jaj mindjárt megszakad a szivem.Képzelem milyen képek voltak kint rólad ha leszedték..inkább gondolkodj el,hogy miért szedhették le a képeid és miért akadtak ki azon amit magadról irtál.
Mert a 13-16 éves lányoknak szokása ribancpózos,szájcsücsöritős,félmeztelen képeket kirakni magukról..aztán csodálkoznak ha a discobol hazafelé menet valaki seggbekukizza őket
szerintem nem a családodban lehet a hiba.
egyébként mindenkit tudsz tiltani/törölni jelszót cserélni, aztán azt csinálsz amit akarsz.
Én a helyedben megpróbálnám megérteni a családtagjaimat, később ki ne derüljön, hogy tényleg csak jót akartak.
ismerős :/ nekem is apámék beléptek a fiókomba fb-n és kitöröltették velem az összes képemet,és engem is tesóm indig megszól a kiírásaim miatt,pedig csak annyit irtam ki hogy Jó8 minden fb-kockának:D és ezért elkezte mondani hogy nah én csak ne irjak ki semmit -.-" meg a másik nővérem belépett az én facebookomba és a haverjaimnak ott irogatott chaten ráadásul ráirt a legjobb barátnőmre is és azt mongya neki: ha én mégegyszer feljövök,a barátnőm majd szóljon a nővéremnek hogy megverjen,amiért felmegyek a facebookomra -.-" szóval nagyon nyomorékok......te is változtass jelszót,egyépként úgy lehet tiltani hogy bemsz a tesód adatlapjra és bal oldalt ahol vannak az ismerősei,lemész és ott alul van kiírva hogy személy jelentése/tiltása és arra rákatintassz és letiltod.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!