Mit csináljak a naplómmal/régi képekkel?
13-19 éves koromig vezettem naplót. Persze a szerelmi életem van benne, meg a fontos történések. Visszaolvasva gyerekként annyira máshogy láttam a dolgokat (még azt is képes voltam beleírni, hogy XY rámnézett :D) sajnálom kidobni, mert az is én voltam, de nem tudom mihez kezdjek vele. Ha őrizgetem továbbra is, és ha lesz gyerekem aki megtalálja, azt nem szeretném... :) Ugyanez a helyzet a régi képekkel, amiken a volt szerelmeim szerepelnek.
Mit csináljak velük?
Tedd be egy dobozba és dugd el
Én legalábbis ezt csináltam a régi naplóimmal
Meg nekem se csak a naplók vannak a dobozban, hanem rajzok, újságból kivágott képek a kedvenc sztárjaimról, akikért rajongtam, stb
Nekem ezek emlékek, sőt, a legnagyobb kincseim, ki nem dobnám!
Mondjuk nekem "szelremi életem" azóta sincs :D de mind1
Akkor átmásolja őket.
Ha bejön valami csúcs szuper adathordozó arra simán át lehet tenni. Nem kell 40 évig rajta ülni. Emlékezz vissza a C64-es korszakra: ott először magnó volt utána jött a floppy, és nem úgy volt, hogy na akkor mától nem lehet kapni magnós szerkezetet, hanem fokozatosan tűnt el. (volt olyan időszak is, hogy a c64-es floppy-t be lehetett tenni a pc-be is mert az is látta) Vagy ha erre már nem is emlékszel, akkor pl: ma is lehet használni kicsi floppyt is, cd-ket, usb-ket és még 1cm-es memóriakártyákat is....jah igen és már van c64 emulátor is. Szóval a számítógépes kütyük kompatibilisek, ha még nem vetted volna észre... vagy te már a videókazettát nem is ismered?? XD
padlás, pince?
És ha panelbe lakik??? Erre nem gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!