Én vagyok túl érzékeny vagy másnak is rosszul esett volna?
szegénykém:(
ne legyen rossz kedved.. mindjárt vége a vizsgaidőszaknak..:)
én a helyedben nem hívogatnám őket.. tesztelném a barátom és a barátnőm is h mikor tényleg szükségem van rájuk mennyire számíthatok rájuk.
Ne foglalkozz ilyen emberekkel,gondolom baja van a világgal és itt vezeti le,a rosszindulatú megjegyzéseivel.
Kitartás!
És még büszke is arra, hogy köcsög. Szép. Ezek szerint nem csak köcsög vagy, de hülye is? Ez van, ha te elfogadod magad ilyennek. =) Én mindenesetre nem lennék még az ismerősöd sem.
(bocsi az OFFért)
Kedves kérdező, én már leírtam a véleményem erről az ügyről, az ilyen bájos válaszolókkal meg nem szabad foglalkozni :) Úgy néz ki, hogy őt otthon tejben vajban fürösztik, és elkényeztetik, mert ezek szerint még nem szenvedett nagyon soha, és ebből kifolyólag nem tudja beleélni magát a helyzetedbe. :) Semmi baj, minden rendbe fog jönni. :)
18:15 vagyok
+1 kérdés: Most azt még nem igazán értem, hogy csak 1 bizonyos barátnőd nem veszi fel a telefont meg a barátod, vagy egyik bnőd sem veszi fel? Mert ha csak a legjobb barátnőd nem veszi fel meg a barátod, akkor az is előfordulhat, hogy kavarna a hátad mögött, nem...? Nem akarlak kétségbe ejteni, sem vészmadárkoni, hisz a pontos helyzetet, a pontos szitut, az érintettek jellemét sem ismerem, de te ezt azért éreznéd, nem? Írd meg,hogy a barátaidat ismerve ez lehetséges-e, vagy kizárt. És szerintem, ha lehetséges, akkor járj utána ha pl. több időd lesz, a vizsgák után.
Újra csak sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!