Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit érzek a boltos...

Nem tudom mit érzek a boltos tulaj íránt?!

Figyelt kérdés

Van párom akivel 1 éve élünk együtt.Most elköltöztünk másik kerületbe.Van itt egy bolt ahova nap mint nap bemegyek.Meglátom a tulajt és úgy érzem magam mint egy 14 éves tini.Nem tudom van e felesége ,barátnője. De az biztos ,hogy van egy 14 év körüli lánya. Ma is olyan zavarba jöttem,hiszen egyre többet beszél hozzám.

40-45 év között lehet, soha nem tetszettek az idősebb pasik.Mi van velem ,mit csináljak?

2011. jan. 15. 14:51
1 2
 11/16 anonim válasza:

Jaa lehet, hogy olyan vicces minden fiatal lánnyal flörtölő típus. Nagyapám is állandóan flörtöl. Minden lányt megdicsér, bókol nekik.

Amúgy az illető még boltos is...logikus, hogy kedves akar lenni...kell, hogy vonzza a vendégeket.

2011. jan. 17. 19:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki megtetszik, szerintem még nem utal párkapcsolati problémára, maximum okozhat egyet.. Én 2,5 éve vagyok a pasimmal, már egy ideje bizonyos időközönként megtetszenek más pasik, volt hogy brutális szinten, elborult az agyam, aludni se bírtam stb. Na az már mondjuk para. De máig nem tudom, mi az, ami hiányozna. Azon kívül persze, hogy érzelmileg valahogy ellaposodott, mintha már nem lennék szerelmes belé, DE ezt csak azóta érzem, amióta ezt váltotta ki belőlem egy pasi. Szóval inkább ez a vonzalom okozza a problémát, és nem egy kapcsolati probléma generálta az új vonzalmat.. Tényleg minden oké volt előtte. Ezért én nem hiszek abban a tézisben, hogy ha megtetszik valaki, akkor ott tuti gond lenne. Sőt, az hogyha átadod magad ennek, hagyod, hogy elárasszon, szintén érthető, hisz egy új vonzalomnál nemigen van ellenállhatatlanabb érzés.. (Legalábbis az elmúlt 25 évemben nem tapasztaltam jobbat.) Szóval talán még az sem utal hiányosságra, ha átadod magad ennek, DE az viszont már problémát fog okozni.. Ha már alig várod, hogy lemenj a boltba, jól kicsinosítod magad, hosszan és szexin válogatsz a zsírszegény tejek között, és semmi kedved elhagyni a kasszát, és visszamenni a barátodhoz, persze visszamész, de egész nap a boltos jár a fejedben, miközben melletted ül a kanapén – na az már gondot fog okozni. Akkor kezded majd úgy gondolni, hogy talán mégsem ő az igazi, ha már egyszer ilyen intenzív érzéseket kelt valaki más.. Én is így jártam, de nem tudom, hogyan alakulhatott volna másképp, hisz fogalmam sincs, hogyan lehet egy ilyen varázslatos érzést erőből visszafojtani, nekem sosem sikerült, egy ideje már meg se próbálom, fölösleges..

Azt javaslom, sürgősen beszélgess a boltossal minél többet. Nem aljas szándékból, nem érzelmi (vagy egyéb típusú) megcsalásra akarlak buzdítani, hanem azért mondom, hogy tudd, egyáltalán ki tetszik! Mert nagyon nem ismered őt, de már rég fennáll a veszélye, hogy belevetíts dolgokat! Legalábbis ha nem tudsz lejönni erről, ha átadod magad ennek az érzésnek, akkor legyél képben. Mert hátha kiderül hamarosan, hogy egyáltalán nem illenétek össze, esetleg kiábrándulsz teljesen. Másrész eközben figyelni tudsz a jelekre is (csak szépen objektívan!), hogy vajon tényleg bejössz-e neki, vagy csak jó az üzleti érzéke. Mindezt persze akkor, ha nem tudod leállítani magadban. Ha úgy érzed, csak mulandó impulzus, netán másik boltba fogsz járni biztos ami biztos, akkor persze nem szükséges kutakodni a témában.

Azért is mondom mindezt, mert fiatal vagy még.

2011. jan. 17. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Tudod, ha hapsi lennél azt mondanám ki ne hagyd, mert a túlvilágon az orrodra húzzák. Most mit írjak egy 24 éves lánynak?

Mellesleg ha a pasid nem akar elvenni, oda mész ahova akarsz, azzal dugsz, aki megtetszik.

2011. jan. 17. 20:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: szóval mondjuk ha lenne egy barátnőd, boldog kapcsolat, de (még) nem a feleséged, akkor téged nem zavarna, ha összevissza csalna?
2011. jan. 17. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
*de még nem a feleségjelölt – így értettem inkább, tehát mondjuk csak egy éve tart, amikor nem szokás még ilyen felelősségteljes döntést hozni, erre gondolok inkább
2011. jan. 17. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:

...majd elfelejted a kis-boltost,

ha megismerkedsz a Tescóval !!!

2011. jan. 18. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!