Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem enged el a barátnő...

Anyukám nem enged el a barátnőmhöz! Szerintetek ilyen indokkal, ebben a helyzetben ez normális dolog?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, tisztelettudó, udvarias, jó tanuló, nincsenek különösebb igényeim. A szüleim soha nem engednek el sehova. Ma például a legjobb barátnőmmel akartam találkozni (4-kor jöttek volna értem kocsival, 8-ig lettem volna ott náluk, majd haza is hoztak volna), akit mellesleg nagyon ritkán látok, mert kollégista vagyok, erre anyukám közölte, hogy nem, mert előbb szóljak neki, ne mondjak igent a telefonba.

Ez egyébként csak egy eset a sokból. Soha nem engednek el.

2011. jan. 15. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te szegény, mindenkinek jobb lett volna, ha a szüleid egy fabábut faragtak volna, annak nincs akarata, óhaja.

Minél rendesebb egy gyerek, a szülők ezzel arányosan hatalmaskodnak rajta. Addig, amíg sikerül megtörni, vagy fellázad és eltávolodik.(Akár fizikailag is.)

Ha a szülő vigyázza a gyereke lépteit és terelgeti a jó irányba, ez nem azonos a zsarnoksággal, nem azonos azzal, hogy ha a gyerek akar valamit, hát azt már csak azért sem.

Dönteni, bármiben is? Még mit nem!

Szeretet, hol vagy?

2011. jan. 15. 14:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát csak próbáld meg. Nem is azért, hogy meghassa. Nem egyszerű megszokni, hogy növöget a "kislány"! Nekem is magammal kellett ezt megbeszélnem, hogy ne szoruljon össze a gyomrom amikor ide-oda szeretne menni a lányom. Persze, hogy féltem. Persze, hogy olyan világ van amikor naponta lehet rémtörténeteket hallani. Mindenféle dolgok megtörténhetnek lányokkal különféle bulikon. De azt sem lehet, hogy ülök a nyakán és soha sehova nem engedem el. Az én lányom is jól tanul, tényleg odateszi magát akármilyen iskolai feladat van. Gyakorlatilag a többi osztálytársához képest elég szigorúan fogtuk. Az ő osztályában már tavaly botrány volt piálás, drogozás, minősíthetetlen viselkedés miatt az iskolában. Egy elit, erős, versenyistállószerű iskolára gondolj. Ebben az osztályban kellett neki "életben maradni", úgy, hogy mindig kitűnő volt. Szorgalmas, tisztelettudó. Ja, és évekig céltábla pont emiatt, hogy nincs benne a balhékban. Jó ötlet egyébként, hogy az ilyen esetekben egyeztetnek az anyukák. Nálunk egyébként sem ritka, hogy bármiféle okból felhívjuk egymást más anyukkal mert szinte baráti lett a kapcsolatunk az évek alatt.
2011. jan. 15. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom,hogy anyukád ilyen.Nem éjszakába nyúloan szeretnél elmenni csak délután,mi ebben a baj?

Az én fiam 13éves sokszor megy a barátaihoz vagy ök jönnek hozzánk bizony néha este 10ig is.De jó helyen vannak nem csavarognak nem isznak ezért nincs kifogásom ellene.De mindig megkérrdezi,hogy mehet-e vagy valaki eljöhet-e hozzánk!

Probálj meg anyukáddal beszélni,hogy a barátnödet régen láttad és csak beszélni szeretnétek, mi az amiért ö nem enged el,el sem tudom képzelni.

Bár nálunk a családban van egy 16éves lány és öt sem engedi az anyukája sehová mindig azzal érvel,hogy fiúzni ráér ha befejezte a sulit.Nem lehet,hogy anyukád azt gondolja esetleg fiú is van a dologban?

De hát komolyan....mi lenne ha fiú is lenne a dologban???Anyukád nem volt fiatal? Kérdezd meg töle-de csak óvatosan!!!

Sok síkert kívánok neked és komolyan remélem sikerül valamit kitalálnotok ami mind kettötöknek megfelel!

Majd ird meg ha sikerült valamit "kiharcolnod"!!!

Én szoritok neked!!!

2011. jan. 15. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!