Anyukám nem enged el a barátnőmhöz! Szerintetek ilyen indokkal, ebben a helyzetben ez normális dolog?
15 éves lány vagyok, tisztelettudó, udvarias, jó tanuló, nincsenek különösebb igényeim. A szüleim soha nem engednek el sehova. Ma például a legjobb barátnőmmel akartam találkozni (4-kor jöttek volna értem kocsival, 8-ig lettem volna ott náluk, majd haza is hoztak volna), akit mellesleg nagyon ritkán látok, mert kollégista vagyok, erre anyukám közölte, hogy nem, mert előbb szóljak neki, ne mondjak igent a telefonba.
Ez egyébként csak egy eset a sokból. Soha nem engednek el.
Te szegény, mindenkinek jobb lett volna, ha a szüleid egy fabábut faragtak volna, annak nincs akarata, óhaja.
Minél rendesebb egy gyerek, a szülők ezzel arányosan hatalmaskodnak rajta. Addig, amíg sikerül megtörni, vagy fellázad és eltávolodik.(Akár fizikailag is.)
Ha a szülő vigyázza a gyereke lépteit és terelgeti a jó irányba, ez nem azonos a zsarnoksággal, nem azonos azzal, hogy ha a gyerek akar valamit, hát azt már csak azért sem.
Dönteni, bármiben is? Még mit nem!
Szeretet, hol vagy?
Szia!
Sajnálom,hogy anyukád ilyen.Nem éjszakába nyúloan szeretnél elmenni csak délután,mi ebben a baj?
Az én fiam 13éves sokszor megy a barátaihoz vagy ök jönnek hozzánk bizony néha este 10ig is.De jó helyen vannak nem csavarognak nem isznak ezért nincs kifogásom ellene.De mindig megkérrdezi,hogy mehet-e vagy valaki eljöhet-e hozzánk!
Probálj meg anyukáddal beszélni,hogy a barátnödet régen láttad és csak beszélni szeretnétek, mi az amiért ö nem enged el,el sem tudom képzelni.
Bár nálunk a családban van egy 16éves lány és öt sem engedi az anyukája sehová mindig azzal érvel,hogy fiúzni ráér ha befejezte a sulit.Nem lehet,hogy anyukád azt gondolja esetleg fiú is van a dologban?
De hát komolyan....mi lenne ha fiú is lenne a dologban???Anyukád nem volt fiatal? Kérdezd meg töle-de csak óvatosan!!!
Sok síkert kívánok neked és komolyan remélem sikerül valamit kitalálnotok ami mind kettötöknek megfelel!
Majd ird meg ha sikerült valamit "kiharcolnod"!!!
Én szoritok neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!