Szüleim bejelöltek Facebookon és állandóan égek miattuk. Mit csináljak?
Iwiwen, Myvipen nem vagyok. Facebook ingyenes, nem kell sms-re költenem, de nem élem ott az életem, csak a haverokkal, barátokkal tartom a kapcsolatot. No meg a rokonokkal.
Nem a szüleim cikisek, hanem amit írogatnak. Miért az üzenőfalamon oltanak le? Van privi, vagy úgyis a szomszéd szobában vagyok, offline is közölhetnék.
lol, mutasd meg nekik, hogy milyen oldalra kerültél ki miattuk. akkor talán elgondolkoznak... biztos nem akartak ők rosszat, csak nem tudták, hogy hogy terjed minden a neten
első: ha anyád miatt kikerülnél a napiszarra, lehet, hogy te sem tiszteletet éreznél úgy hirtelen.
Hát nem kellett volna visszajelölni..amúgy igen is lehet égni miattuk, de meg lehet előzni.
Amúgy tilts le őket ahogy előttem írták, és nem fogják látni mit csinálsz, írsz..stb. Nekem apám ismerősöm csak de amúgy is leszarom mit lát meg vagy mit nem.
Én kicsit idősebb vagyok.
Figyelj én nem igazoltam vissza anyumnak. Megmondtam neki rendes hangnembe,hogy ne haragudjon, iwiwen fent van az ismerőseim között.De az iwiw nem érdekel.
Facebookon alig alig igazolok vissza embereket. Én ott a barátaimmal tartom a kapcsolatot,senki másnak semmi köze ahhoz ,hogy mit írogatok ki az üzenőfalamra. Hiszen vannak dolgok amik szülőkre nem tartoznak. Baránőm fiának sem igazoltam vissza hiszen egy 15 éves fiúnak sincs ahhoz köze ,hogy én miket írogatok ki.
Töröld őket és mond el ezeket. Ha nem állsz ki magadért akkor meg csak magadra leshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!