Hány éves kortól "kell" egy gyereknek mobiltelefon?
öcsém 9 éves
tavalyelőtt karácsonyra vettem neki teszkóban kártyástul 500lebeszélhetővel 2ezerért egy telefont,alap telefon,még szines kijelzője se volt
minek? nincs minden barátjáéknál vezetékes/mobil amin el lehet érni ha náluk van,illetve anyánk rendszeresen hagyja lehalkitva a telefonját,igy öcsémén biztos hogy elérem (már nem lakok otthon)
iskolába nem viheti,csak ellopnák tőle,ott el tudjuk érni a tanárát,és a tanár ugyis szól ha baj van
most karácsonykor lecseréltük neki egy olyanra amin van jó kamera,elég hely,elcsusztatható
gyerekfüggő ki mikortól tudja értékelni
én anno 13 évesen kaptam meg az elsőt,de ez 1999 volt...anyám is abban az évben vette meg az első mobilját...ehhez ne hasonlitsuk azt,hogy ma már mindenki 3 mobillal szaladgál...
23/N
hát szerintem max 5. osztály.Minek egy 3.-os 4.es gyereknek mobil telefon? Am oké nekem is volt akkor, de ilyemn agyon gagyi, de tök felesleges, mert lehet hgy a suliba tiltja a házirend bevinni. De lehet neki, nem azt mondom, én csak azt nem értem, hogy miért van szüksége egy 3.os negyedikes sőt elsős gyereknek (!) hiperszuper érintőképernyős okos telefonra. higyjétek el, láttampár ilyen gyereket, és szerintem ez felesleges.
(8.-os vagyok)
13/L
Szerintem az okostelefon addig felesleges, amíg valakinek nem lesz olyan munkája, hogy szüksége van az üzleti időbeosztásához ezekre a funkciókra, vagy kénytelen a levelezését mobiltelefonról bonyolítani, mert olcsóbban jön ki vele. Most akkor mondja már el nekem valaki, miért kapta meg a mostohahúgom ugyanazt a Blackberryt, amit én, amikor én 21 vagy, ő meg 14. Még közölte is a kiscsaj, hogy azért ezt kérte karácsonyra, mert az osztály legmenőbb gyerekének is ez van. Utána viszont megkérdeztem, hogy na, hogy tetszik neki az új telója? Erre még közli velem, hogy jó, jó, csak igazából a 90%-át se használja ki: zenehallgatáson, smsezésen és telefonáláson kívül semmit se csinál vele, még azt se tudja, hogy kell rajta az ébresztőt beállítani. Internetelőfizu persze nincs rajta, az, ami a Blackberry lényege lenne, én is csak a levelezésem miatt vettem meg, mert amúgy tökéletesen elvoltam a kis Sonyericsson W380i-mel, azon nem volt ennyi gomb :D
És akkor még hozzáteszi, hogy egy másik osztálytársa iPhone 4-et kapott karácsonyra...lehidalok...Milyen szánalmas lehet már egy iPhone4 kártyás előfizuval? XDXD (A Blackberryhez az van a lánynak -.-...)
Mi ez már könyörgöm??? Milyen világ ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!