Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is ennyire bánt ha...

Titeket is ennyire bánt ha nem támogat valamiben a férjed/barátod?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok 1,5 éve együtt a barátommal. Három éve meghalt az édesanyám rákban, nagyon nehéz volt feldolgozni, sőt nem is tudtam, maximum elnyomni magamban az érzéseket, nem gondolni rá.

Mindig is írói vénám volt, már egészen kicsi koromtól verseket, meséket írtam. Az osztályfőnököm biztatott hogy jelentkezzek író versenyre, de azelőtt annyi más versenyen besültem hogy inkább ráhagytam. Azután úgy alakult hogy iskolát váltottam és mindenki hülyének nézett, dacból beneveztem egy novella író versenyre. A történet édesanyámról szól, meg nyertem a pályázatot.

A barátom nem volt hajlandó elolvasni a novellát, mondván hogy nem szeret olvasni, hosszú, majd elolvassa. Nekem nagyon rosszul esett ez, mindenki más elolvasta akinek engedtem ő mégsem kíváncsi rám...

Nem régen letettem a jogsit is, nagybátyámmal szoktam vezetgetni, hívtam barátomat hogy nézze meg hogy vezetek, de őneki ehhez sincsen kedve, mert minek üljön be, tök fölösleges. Tegnap már beszéltünk róla és azt mondta hogy jönne.

Nektek is rosszul esne? Ha elérnétek valamit és a párotok nem lenne kíváncsi rá?

Köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 15. 11:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért védi,mert szereti,és éppen ezért esik rosszul a kérdezőnek,hogy nem foglalkozik vele eleget,teljes mértékben megértem!
2011. jan. 15. 12:00
 22/27 anonim ***** válasza:

Az van,hogy Te lelkileg,szellemileg sokkal érettebb vagy nála.Továbbá ő egészen mást tart fontosnak,mint Te.Néha elég önző.Ettől ő még nem rossz,de ami biztos,jó ideig nem fog téged utolérni..

21/F

2011. jan. 15. 12:00
 23/27 anonim ***** válasza:
Tényleg felesleges volt ezt megkérdezni, ha annyira biztos vagy az igazadban. De ez szerintem nem így van, mégha legbelül is, de érzed, hogy ez így nem helyes. Különben nem kérdezted volna meg...
2011. jan. 15. 12:01
 24/27 A kérdező kommentje:
Eléggé hirtelen haragú vagyok és éppen egy ilyen dührohamomban tettem fel a kérdést. Felhívtam hogy akkor eljön e mondta hogy nincsen kedve, én meg lecsaptam a telefont. Azután még egyszer felhívtam hogy elmondjam hogy az is rosszul esett hogy nem olvasta el a novellámat, elkezdett magyarázkodni de megint letettem. Most hogy megnyugodtam és megtisztult a fejem, már látom. Igen rosszul esett, amiért nem olvasta el, de ha azt nézzük hogy a nagymamája rák miatt kórházban feküdt és az én történetem szinte kísértetiesen hasonlított a mamája történetéhez, meg lehet érteni. Én sem szívesen olvasnék arról hogy nincs remény. Lusta, de csak ilyen elméleti dolgokban, nem szeret olvasni, tanulni. Viszont én sem kérdeztem meg tőle elégszer hogy elolvassa e, sőt egyszer mondtam is neki hogy mindegy, ha nem akarja nem kell elolvasnia. ( az én logikám. Teljesen mást mondok mint amit gondolok, ő meg nem szokott rájönni) Valójában én vagyok a hisztérika, aki képes mindenen besértődni és kiabálni és kiakadni és azért védem mert láthatóan szeret engem, és tényleg mindenben ott van mellettem, például a pályázatra is ő biztatott hogy nevezzek be. De mint már mondtam lehet hogy neki is szarul esik hogy nem támogatom a játékos dolgaiban, nem ámulok el az új szép fegyverétől, vagy az új karácsonyi ajándékától az xboxtól. Sőt kifejezetten szarul is esett neki. Szóval ezért védem mert bár van hibája tudom hogy szeret, na meg én is egy hisztérika vagyok.
2011. jan. 15. 12:05
 25/27 anonim ***** válasza:
Kérdező,nem kell magyarázkodnod..Vegyél egy mély levegőt,aztán olvasd el,amit ez előtt írtam.:)
2011. jan. 15. 12:08
 26/27 A kérdező kommentje:
Ha valaki, akár a barátom, elém tolt volna egy novellát, ami egy rákos emberről szól, mutatva az elmúlását és legvégén bemutatva szenvedéseit és halálát, úgy hogy az én mamám/anyukám is éppen ebben a kórban szenvedne, nagyon rosszul lenne, szó nélkül elutasítottam volna.
2011. jan. 15. 12:09
 27/27 A kérdező kommentje:
Dexxxter igazad van. Tényleg kicsit érettebben gondolkodok. Ő sem hülye, sőt nagyon okos is tudna lenni de lesz*rja a tanulást. Egyébként sok dologban jobb esze lenne mint nekem.
2011. jan. 15. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!