Megbántott, megalázott, megbocsájtottál?
Szakítottunk, mert féltékenykedtem.Aztán rá 1 hétre kiderült hogy terhes lettem.Akárhogy próbáltuk, nem tudtuk volna megtartani a babát, ezért sajnos elvetettem.Kirakott a kórház előtt, majd értem jött.Semmi "hogy érzed magad? vagy Én is sajnálom".De amikor a döntést meghoztuk, Ő is sírt.
És ezek után nem bírtam felfogni hogy miért nem érti meg azt hogy nekem mekkora fájdalom ami történt.Kibékültünk, majd engem annyira bántott ami történt, hogy állandóan csak ezt hajtogattam stb, stb, addig míg megunta és foltosra ütötte az oldalamat.
Még a mai napig is úgy gondolom, hogy Ő így vezette le azt a feszültséget.Önszántából elment pszichiáterhez, hogy a dühét kezelni tudja és többé ne fordulhasson elő.Azóta eltelt 4 év.Született egy kisfiunk.Nem emelt rám kezet azóta, és nem csak azért mert tudja hogy akkor látna minket utoljára.
"nem akarok"
Nem akkarásnak nyögés a vége.
Azért nem irnak ide olyan történeteket amiket hallani akkarsz mert a való életben nincs ilyen. Akik egy öket bántalmazó párral maradnak együtt nem boldogok és nem is egészségesek lelkileg. Tetszik vagy nem az ember nem válltozik majd idővel te is rájösz.
miért tetted fel a kérdést?
megerősítést vársz azért, hogy együtt maradj a bántalmazóddal?
vagy te aláztál meg valakit, és önigazolást vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!