Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántott, megalázott,...

Megbántott, megalázott, megbocsájtottál?

Figyelt kérdés
Olyan emberek történetére vagyok kíváncsi, akikkel a párjuk borzasztó módon bánt el, nem feltétlen megcsalásra, de hasonló dolgokra gondolok. Olyan emberek történetére, akiknek minden ismerőse, barátja mondta, hogy az ilyen ember nem tud megváltozni, mégis megbocsájtottak, és azóta már boldogan élnek ugyan a mellett az ember mellett.
2011. jan. 15. 00:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
sajna kutyabol nem lesz szalonna. valami hatalmas tragedianak kellene tortennie hogy az ilyen tipusu pasi megvaltozzon. nem ,is tudom talan reckirozzha nincs mit vesztened.en is visszajottem a paromhoz,igaz o sose bantott semmivel csak nem volt turelme varni ram mikor elkellett utaznom egy idore.
2011. jan. 15. 07:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy megbocsájtasz néhány dolgot de hogy olyanal éld le az életed aki folyton megbánt az már nem megengedhető dolog. Egy idő után a józan észnek kell dönteni nem az érzelmeknek.
2011. jan. 15. 12:23
 13/20 A kérdező kommentje:
- Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Inkább már nem pontozok senkit, mert úgyis csak veszekedés lesz belőle. Még egyszer elmondom: Nem szeretnék (Inkább nem akarok.) olyan válaszokat kapni, akik azt próbálják megértetni, vagy tudatni velem (Vagy akár a többiekkel.) hogy az ilyen ember nem változik. Nem véletlenül kérdeztem azt amit, és nem véletlenül írtam oda a magyarázatban, hogy mit szeretnék. Elnézést ha bunkó, esetleg provokatív választ adtam, de nem értem miért nem lehetett elsőre megérteni.
2011. jan. 15. 13:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Szakítottunk, mert féltékenykedtem.Aztán rá 1 hétre kiderült hogy terhes lettem.Akárhogy próbáltuk, nem tudtuk volna megtartani a babát, ezért sajnos elvetettem.Kirakott a kórház előtt, majd értem jött.Semmi "hogy érzed magad? vagy Én is sajnálom".De amikor a döntést meghoztuk, Ő is sírt.

És ezek után nem bírtam felfogni hogy miért nem érti meg azt hogy nekem mekkora fájdalom ami történt.Kibékültünk, majd engem annyira bántott ami történt, hogy állandóan csak ezt hajtogattam stb, stb, addig míg megunta és foltosra ütötte az oldalamat.

Még a mai napig is úgy gondolom, hogy Ő így vezette le azt a feszültséget.Önszántából elment pszichiáterhez, hogy a dühét kezelni tudja és többé ne fordulhasson elő.Azóta eltelt 4 év.Született egy kisfiunk.Nem emelt rám kezet azóta, és nem csak azért mert tudja hogy akkor látna minket utoljára.

2011. jan. 15. 15:52
 15/20 anonim ***** válasza:

"nem akarok"

Nem akkarásnak nyögés a vége.

Azért nem irnak ide olyan történeteket amiket hallani akkarsz mert a való életben nincs ilyen. Akik egy öket bántalmazó párral maradnak együtt nem boldogok és nem is egészségesek lelkileg. Tetszik vagy nem az ember nem válltozik majd idővel te is rájösz.

2011. jan. 15. 16:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Rossz a kérdés, mert valaki a válaszban az ártalmatlan megcsalásra gondol valaki meg a bántalmazó személyiség kegyetlen támadásaira.
2011. jan. 15. 16:21
 17/20 anonim ***** válasza:

miért tetted fel a kérdést?

megerősítést vársz azért, hogy együtt maradj a bántalmazóddal?

vagy te aláztál meg valakit, és önigazolást vársz?

2011. jan. 15. 16:55
 18/20 anonim ***** válasza:
hm
2011. jan. 15. 19:39
 19/20 A kérdező kommentje:
Mert KÍVÁNCSI VOLTAM. Mert azt hittem az emberek vannak annyira normálisak, hogy azok akik nem a kérdésre válaszolnak, egyáltalán nem válaszolnak. Naiv voltam. Ha megerősítést akartam volna kapni, arra, hogy együtt maradjak a bántalmazómmal, valószínűleg egy anonim oldalon, megmertem volna kérdezni azt is, hogy "Ti mit tennétek? Együtt maradnátok a bántalmazótokkal?" ha pedig megaláztam volna valakit, és önigazolást szeretnék, akkor arról kérdeztem volna. Szerintem ez így NORMÁLIS. Igen is volt olyan aki arra válaszolt amit kérdeztem, ezek szerint az az állítás, hogy az életben nem létezik ilyen, nem igaz. Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosak voltak, örülök, hogy itt föltehettem azt a kérdést AMIT MÁSHOL NEM MERTEM, és mindenki emberként fordult felém. Jó volt itt lenni.
2011. jan. 15. 22:53
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy naiv vagy, az már a kérdéseden is érződik.
2011. jan. 15. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!