A legjobb barátnőmet a saját apja teszi tönkre teljesen! Mit csináljak most?
Bocsi ha kicsit hosszú leszek.Szóval a legjobb barátnőmről lenne szó. A saját apja fogja tönkretenni, ráadásul már kettőnk kapcsolata is nagyon relomlott miatta.14 éves a lány, és az apja nem engedi el sehova!!!De abszolút sehova! Itt lakom mellette a szomszédban, és az még jó, ha 1 hónapban egyszer átengedi hozzám. Én sem mindig mehetek hozzájuk.Az az igazság, hogy anyagilag szinte sehogy nem állnak, mindig tőlem kér szegény lány. Persze én adok neki. Semmit nem tudunk együtt csinálni, mert nem engedik el sehova, sem velem, sem mással.Teljesen tönkre fog menni a kapcsoltatunk. Mivel szomszédban lakik, rendszeresen hallom, hogy az apjuk ordibál anyjukkal. De még hogy!! ha lehet ezt nem írnám le:\'(
Szegény barátnőm teljesen tönkremegy!! Mit tegyek? Még a végén öngyilkos lesz.Én persze mellette vagyok, de mivel sokszor nem lehetünk együtt, csak hallgatom ahogy az apjuk ordibál.Rendszeresen a gyerekeit küldi h kérjen kölcsön a szomszédoktól:( Szörnyű lehet. És nem tudunk tenni semmit. Egyszerűen lehetetlen apjukkal beszélni.14 évet élt le így. Megmondta nem akar élni, fel fogja akasztani magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!