Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőmet a saját...

A legjobb barátnőmet a saját apja teszi tönkre teljesen! Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Bocsi ha kicsit hosszú leszek.Szóval a legjobb barátnőmről lenne szó. A saját apja fogja tönkretenni, ráadásul már kettőnk kapcsolata is nagyon relomlott miatta.14 éves a lány, és az apja nem engedi el sehova!!!De abszolút sehova! Itt lakom mellette a szomszédban, és az még jó, ha 1 hónapban egyszer átengedi hozzám. Én sem mindig mehetek hozzájuk.Az az igazság, hogy anyagilag szinte sehogy nem állnak, mindig tőlem kér szegény lány. Persze én adok neki. Semmit nem tudunk együtt csinálni, mert nem engedik el sehova, sem velem, sem mással.Teljesen tönkre fog menni a kapcsoltatunk. Mivel szomszédban lakik, rendszeresen hallom, hogy az apjuk ordibál anyjukkal. De még hogy!! ha lehet ezt nem írnám le:\'(

Szegény barátnőm teljesen tönkremegy!! Mit tegyek? Még a végén öngyilkos lesz.Én persze mellette vagyok, de mivel sokszor nem lehetünk együtt, csak hallgatom ahogy az apjuk ordibál.Rendszeresen a gyerekeit küldi h kérjen kölcsön a szomszédoktól:( Szörnyű lehet. És nem tudunk tenni semmit. Egyszerűen lehetetlen apjukkal beszélni.14 évet élt le így. Megmondta nem akar élni, fel fogja akasztani magát!

2009. febr. 1. 12:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

15/L

Az apjuk még a boltba sem engedi el velem, pedig az abszolút közel van. Ja és vidéken lakunk. Nem igaz, hogy ennyire félti!! Soha nem voltunk együtt moziba, meg sehol, nem engedik el. Mi lesz a nyáron. ÉN mennék vele strandra,pizzázni.MNDENT FIZETNÉK,DE HIÁBA. A válasz apja részéről:"NEM!"

2009. febr. 1. 12:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben van tudomásod, hogy esetleg bántalmazza a lányt, akkor a rendőrségen lehet tenni feljelentést, testi-lelki terror miatt. Az ilyen emberrel sehogyse lehet szót érteni.
2009. febr. 1. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
24 év hasonló körülmények között, apja kezet foghatna apámmal. Próbáljon a sarkára állni, nehéz lesz, de így nem maradhat. Ja, és a hatóság nem sokat ér, ha apuka éppen normális, amikor kijönnek. Próbáltam.
2009. febr. 1. 12:57
 4/11 A kérdező kommentje:

nem ,nem veri őket, hál istennek.

max 1-2 pofon van,hogy ha valami rosszat tett valamelyik gyerek, de az ilyen előfordul.

2009. febr. 1. 13:00
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Bocs a kérdésért, de ilyenkor hol van az anya, meg a nagyszülők? Nem igaz, hogy ennyire tehetetlen mindegyik. Az én apukám, csak egyszer emelte fel a hangját velem szemben (igaz akkor én voltam szemtelen), de anyukám azonnal jött a szobába, hogy mi történt, és beszéljük meg. Az lett a vége, hogy anyu jól letolta aput, hogy semmilyen körülmények között ne emelje fel a hangját a gyerekekkel szemben. Mondjuk egyébként nekem mindig normális volt a kapcsolatom a szüleimmel. Imádjuk egymást:) Részedről nagyon szép dolog, hogy kitartasz mellette, és így szíveden viseled a sorsát. A szomszédok is mit szólnak hozzá, hogy állandóan tőlük kéregetnek a gyerekek... Borzalmas lehet. Családsegítőt nem lehet ilyen esetben segítségül hívni?
2009. febr. 1. 13:38
 6/11 A kérdező kommentje:

Ott van az anya is. Feleslegesen. Vele is ordibál:(

Mi meg hallgatjuk:'(

2009. febr. 1. 13:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez ellen te nem tudsz tenni.Ha már az apja ilyen az anyjának kellene engedékenyebbnek lenni.MOndanám hogy légy vele,állj ki érte de ahogy leírtad (probálod)de hát az apja nem engedi...esetleg te megkérheted a szüleit hogy hagy menjen el veled ide-oda....
2009. febr. 1. 14:29
 8/11 anonim válasza:
100%
Tanácsoljátok az apának, hogy találjon magának valami hobbit, menjen el otthonról, ha csak teheti, és egyszerűen kevesebbet foglalkozzon a családdal. Néha jobb nélküle, mint vele. Így csökkenne a köztük fennálló feszültség, és kevesebb lenne a frusztráció. Nyilván nem tudja magát lekötni, vagy bántja az, hogy nem tudja megadni a családjának, amit kellene. Inkább törődjön többet magával.
2009. febr. 1. 14:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aranyos vagy, gondolom egy iskolaba jartok, ugye? Tudsz valamelyik tanaroddal beszelni errol a szornyu helyzetrol? Nem baj, ha megtudja az egesz falu es iskola hogyan viselkedik ez az allat otthon a csaladjaval!

Beszelj az iskolaban osztalyfonokkel, vagy valamelyik masik tanarral, kerjel tole segitseget, hova fordulhatnatok, hogy megfekezzek azt az orultet.

Nemhogy kimenne kulfoldre dolgozni, ugy mint mas is teszi, hogy normalis eletet tudjon teremteni a csaladjanak.

Sokan irjak, hogy hol van ilyenkor az anya? Hol lenne, nyomorult ott van o is, a terror kellos kozepen, de fel, retteg az egesz csalad, hiszen az ilyen allatoktol minden kitellik.

Beszelj valamelyik tanarral, batran.

2009. febr. 1. 19:51
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem egy suliba járunk:( én városba járok.

bár régen én is oda jártam ahova ő, ismerem a tanárait. Ez egy jó ötlet!! h nekem nem jutott eszembe:D KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

2009. febr. 2. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!