Családi kedvezmények kinek jár?
ha az adókedvezményre gondolsz, akkor el kell keserítselek.
a minimálbérből nem fogtok tudni szinte semmit érvényesíteni a kedvezményből.
ez a rendszer csak a gazdagoknak kedvez.
> ez a rendszer csak a gazdagoknak kedvez.
na, erre kapom fel a szart általában.
Én 400 bruttót keresek, gazdagnak számítok? Fizetem a kölcsönt (kocsi + lakás, svájci frank!!), a rezsit, baromira nem élünk luxusban, és éppenhogy kijövünk hó végén (2 kisgyerek).
A családi kedvezmény nekünk nagyon jól jön...
kedves utolsó....gazdagnak nem de jómódú vagy,és ne érts félre,de sajnos vannak olyan családok akik ugyan így 4-en vannak és minimálbérből élnek. Itt sajnos a minimálbéresek lehetnek felháborodva a kedvezmények miatt,mert igaz ami igaz aki 200 vagy 300fölött nem tudom pontosan....keresnek tényleg ők fognnak jól járni.
és ezt nem bántásból írták neked válaszúl.
Jómódú??? :))))))))
Áhh, hagyjuk.
bruttó 400.000Ft magasan a magyar átlagkereset felett van.
Az országos átlagbér bruttó 216.100Ft volt 2009 decemberében.
Azóta, ha inflációval korrigáljuk, akkor sem haladja meg a 231.000Ft ot...
Ja jó és akkor beszéljünk már arról is, hogy a minimálbéresek hány %-a valódi minimálbéres? 10-20%?
Mert én is ismerek néhányat akik elvileg minimálon vannak, csak éppen hó végén csusszan zsebbe legalább még egyszer annyi. De ha éppen a nyálukat verik, akkor a "kis" mellékesről mindig elfelejtkeznek.
Szerintem ebből ne nyissuk vitát.
gyed alatt is tudsz valamennyit érvényesiteni,gyed után/vagy már most, menj vissza melohelyedre és gyere el tp-re a terhesség miatt,igy a fizudból is tudod majd érvényesiteni.Apa meg ha nem 8 órás a tp-d alatt igénybe tudja venni a gyest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!