Akarok egy hugit? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú
Olyan jó lenne ha lenne egy 10-13 év körüli hugom. :(
Akivel tudnék játszani, meg "testvéres " dolgokat csinálni. :D Két idösebb testvérem van (10, és 14 évvel idösebbek mint én). A kapcsolatunk sajnos nem éppen jó. Növérem külön él, és ünnepnapokon találkozunk, báttyámal még eggyüt lakunk, de a viszonyunk az kb nulla. 19/F
Énis lehetek a hugod,nekem úgyis báttyus kell:D
13/L
Nekem van egy 19 éves bátyám, és utál. Nem cseréltek helyet? *.*
13/L :)
Ha te 19 vagy és a tesóid 10-14 évvel idősebbek, akkor ők most 29-33. Tehát ha még anyud 18 is volt, mikor a 33 éves tesód született, akkoris most már 51 éves. Min.51 évesen szülni még egy negyedik gyereket, és még fel is nevelni majd. Elég fura és késői elképzelés?
Na meg ahogy már más is írta, 19 éves fiúként mit akarsz kezdeni egy 10-13 éves kislánnyal??? (Inkább nem írom le ami erről eszembe jutott, helyette kaptad a 3 ?-t.)Még ha egyke lennél, akkor meg is értem, bár inkább az öcsikét. Na meg akkor is késő, hisz anyud pocakjából nem 10-13 évesen bújna ki, hanem 0 évesen.
Szóval kivitelezhetetlen a kivánságod, na meg amúgy is, az ilyenekben a szüleidnek kell dönteni, nem neked.
19 éves fiúk már nem jócskán kifelé szoktak kacsingatni a családi fészekből??:D
Ha gyerekre vágysz, ilyenkor akkor már inkább csinálni szoktak egyet?:P
Az én bátyám úgyis leszar engem, én leszek a húgod. ^^
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!