Mit szólnátok egy ilyen dologhoz? Nem tartanátok durva dolognak?
Nem akar egy fillért se a zyebedbe tenni , ha elválnátok, amiért nem dolgoztál egy percet sem.Hol ezzel a gond?Én pl sose követelőznék, ha nem teszek bele annyit.
De majd a hölgyek megbiztatnak, hogy igazad van.Fáj, elhiszem, de gondolom oka van erre.Biztos levizsgáztál már előtte, hogy ilyen óvatos veled.
De írhattok bármit, úgyis megfogja csinálni, neked meg ha nem tetszik, akkor élj más nyakán.Nem majd fizet neked a mosogatásért, ezt nem tudom melyik nemnormális írta.Ő biztosítja neked a nyugodt, gondtalan életet a pénzével.Csak neked rosszul esik, hogy tenni is kell érte.
Más világot élünk Hölgyek!
Nos, szerintem méltányos, ugyanis a gyes, amit kapsz az gondolom nem lesz annyi mint amit most keresel, tehát ha úgy vesszük teljes értékű munkaviszonynak tekinti amit a nulla kereseted ideje alatt töltesz. Szóval ha a fizetési arány nem változik meg addig amíg gyesre mész, jogosnak mondható. Gondolom ha addig nem sikerült milliomos álláshoz jutnod, akkor a gyes alatt sem sikerülne, nem igaz?
A másik, hogy én inkább azt kötném ki, hogy válás esetén a gyerekekkel ne kelljen elhagynom a közös ingatlant. Ha ő lelép, menjen, de a lakás használata marad az enyém. Ha a gyerekeket nála helyezik el, akkor természetesen nem, viszont akkor is segítenie kell a lakhatásomat megoldani.
Fel lehet ezen háborodni, nyugodtan, viszont én akkor meg a pasas helyében gondolkoznék el azon, hogy mégis mire megy ki a játék. Mert ugye pár évet vele eltöltene, utána meg lelépne a fele spórolt pénzemmel? Azért ne már.
Egy kapcsolat során sosem lehet tudni, hogy mikor romlik meg. És nem árt bebiztosítani az embernek magát.
32/N
"A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:41" Te is egy önző totális idióta vagy. Milyen faszi az, aki ennyit keres? Biztos nem dolgozik. Amúgy a pasi a leglinkebb fajta, soha sem dolgoznak, csak benyelik a hasznot mindenből. ŰDe dolgozni nem szoktak. ŰKülönben kérdező, ha ennyire jól akarsz ezzel a link alakkal élni, tedd, de ne dolgozz otthon semmit, ne szülj gyerekeket, csak fesd a körmödet, vegyél jó ruhákat, építsd a karrieredet és élvezd a jó életet ameddig lehet! Ha elvál tőled, te megkapod az 1/5-öt a semmiért, és pluszban még a karriered sem áll meg. Az okos nő kijátssza ezt is. A másik meg mi az, hogy még össze sem házasodtatok, és már a váláson töri a fejét?
Mi a francnak házasodik az ilyen ember?
Párommal együtt élünk 3 éve,eljegyzett karácsonykor.
De mi az ELEJÉTŐL fogva közös kasszán voltunk!Amikor összejöttünk Én még tanultam,de melózgattam ahogy tudtam ergo egyértelmű,hogy nem egyenlő volt a bevételi forrás mégis mindent egy KÖZÖS pénzből vettünk!Soha nem volt nálunk ,hogy te ennyit én annyit keresek te ennyit én annyit költhetek.Ha neki vagy nekem nem volt munká(ja) éltünk abból a kevésből ami volt.De nem ugrottunk egymásnak,hogy bazz te nem melózol mert tanulsz akkor ne vegyél magadnak egy valamit.
Szerencsére az Én párom nem ilyen.Sőt...volt mikor kiejtettem a számon ,hogy azt Te kerested meg és mégis Én költekezek most többet mert kell sok dolog akkor majdne hogy orbagyűrt,mert mi az hogy enyém-tied!
Egy kapcsolatban az a normális ha nem ez van hanem MIENK = KÖZÖS !
19/N
és mi van abban az esetben, ha összeházasodtok, rá egy hónapra a férjed munkanélküli lesz, téged meg előléptetnek valamilyen módon, és sokkal többet keresel?
Ez esetben is fennáll a helyzet?
Én nem tartom méltányosnak, hiszen a gyerek, ha lesz, akkor éveket elvesz az életedből, nem mintha nem érné meg, de akkor is.
Szerintem is fele fele lenne a megoldás, de az ingatlanra talán lehetne kötni ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!