Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha így hívják a leendő...

Ciki ha így hívják a leendő ikreimet?

Figyelt kérdés
Mi a férjemmel a Levente Lél és a Lehel Gergely neveket választottuk neki. Anyós meg egyre Alexander Alex és Sándor Alexis mellett kardoskodik. Mi utóbbiakat ki nem állhatjuk.
2011. jan. 12. 15:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
36%
miért nem sándorosítod a második keresztnevüket? úgy sem szólítasz senkit két keresztnéven egyszerre. anyós lenyugszik, az egyiknek mehet mondjuk alex, a másiknak meg sándor második névkénz. amúgy a sándor és az alexander közt az ég világon semmi különbség nincs eredetét tekintve...-.- anyós mit akar, az rejtély...
2011. jan. 12. 16:36
 32/37 anonim ***** válasza:
Ugyan miért kéne, hogy az anyós megnyugtatása végett a gyerekem egész életében viseljen egy olyan nevet, amit nem én adtam neki? Akkor inkább puffogjon..
2011. jan. 12. 16:52
 33/37 anonim ***** válasza:
72%

Gyönyörű neveket választottak. (Egyedül a Gergő nem tetszik, azt az egyet nem adnám a gyerekemnek a 4 közül.)

Az anyós fantáziátlan külföldi Sándorjaival ellentétben, ami igencsak tucatnév, és borzalmas.

ÉN IS TÁMOGATOM A RÉGI MAGYAR NEVEK ADÁSÁT, minél több ilyen gondolkodású ember kellene és akkor nem lennének ilyen elcseszett neveink, mint amikkel mostanában találkozom 0-18 között!!!

2011. jan. 12. 17:04
 34/37 anonim ***** válasza:

Az Alex eleve az Alexander becézése is lehet, a Sándor meg ezek magyar változata így eleve furcsa. :D Nekem mondjuk az Alexander név jobban tetszik, mint a Lél, vagy a Lehel, de most nem ez a lényeg. Ugyanígy nem is az a lényeg, hogy az anyósnak melyik név tetszik, ugyanis ti vagytok a szülők.

Azt még el tudnám képzelni, ha egy nektek is tetsző nevet javasol, akkor azt adnátok második névnek valamelyik gyereknek, de mivel olyat ajánlott, amit ki nem állhattok, semmiképp ne adjátok nekik!

2011. jan. 12. 17:27
 35/37 anonim ***** válasza:
Az alex nagyon jó, az egyik leggyakoribb kutyanév. Ja, embernek lesz? Akkor talán mégsem jó. Azért mert ikrek, még lehet normális nevük.
2011. jan. 13. 10:20
 36/37 anonim ***** válasza:
53%

Nem mintha érdekelne ez a lepontozósdi...csak baromira nem értem, hogy egy hot normális választ mi a fenének kell lepontozni....

Amúgy a szomszédunk kutyája is Axel. :)

tegnap 16:00 vagyok

2011. jan. 13. 11:24
 37/37 anonim ***** válasza:
53%
*Alex
2011. jan. 13. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!