Ciki ha így hívják a leendő ikreimet?
Gyönyörű neveket választottak. (Egyedül a Gergő nem tetszik, azt az egyet nem adnám a gyerekemnek a 4 közül.)
Az anyós fantáziátlan külföldi Sándorjaival ellentétben, ami igencsak tucatnév, és borzalmas.
ÉN IS TÁMOGATOM A RÉGI MAGYAR NEVEK ADÁSÁT, minél több ilyen gondolkodású ember kellene és akkor nem lennének ilyen elcseszett neveink, mint amikkel mostanában találkozom 0-18 között!!!
Az Alex eleve az Alexander becézése is lehet, a Sándor meg ezek magyar változata így eleve furcsa. :D Nekem mondjuk az Alexander név jobban tetszik, mint a Lél, vagy a Lehel, de most nem ez a lényeg. Ugyanígy nem is az a lényeg, hogy az anyósnak melyik név tetszik, ugyanis ti vagytok a szülők.
Azt még el tudnám képzelni, ha egy nektek is tetsző nevet javasol, akkor azt adnátok második névnek valamelyik gyereknek, de mivel olyat ajánlott, amit ki nem állhattok, semmiképp ne adjátok nekik!
Nem mintha érdekelne ez a lepontozósdi...csak baromira nem értem, hogy egy hot normális választ mi a fenének kell lepontozni....
Amúgy a szomszédunk kutyája is Axel. :)
tegnap 16:00 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!