Ciki ha így hívják a leendő ikreimet?
Nagyon kedveljük a régi illetve magyar neveket. Ezért ez a párosítás, s igen az egyik Leventének lesz szólítva a másik Gergőnek. A Lehel és a Lél csak a jelentésük miatt választottuk, mert jellemző rájuk már most pocakban:)
A a nővérük Zsófia Kincső:) ( Kincső mert kincs ő nekünk) De mindenki csak Zsófinak hívja:)
Anyósod melyik bolygóról jött?
Nemcsak a 2 név, hanem mind a 4 ugyanaz!!!
1. Amit ti választottatok, szerintem gyönyörű nevek.
2. A babák szüleinek a joga a névválasztás, nem az anyósodnak. Másrészről: anyósod ötlete a leggázabb, az a négy név már túl Sándoros (semmi bajom a Sándor névvel amúgy).
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek! :)
21/N
Az Alexis-t én is úgy tudom, hogy női/férfi név is lehet, de attól függetlenül az Alexander, Alexis és Alex is a Sándor nemzetközi megfelelője. Az Alex-et mint olyat, el tudom fogadni névként, bár a saját gyermekemnek nem adnám, a Sándort szintén nem, de családi hagyományok miatt így fogják hívni az unokaöcsém, szóval vagy jót, vagy semmit:)
(Az Alexis egyáltalán nem tetszik.. )
De! Egyrészt olyan nevet adjatok a fiaitoknak, ami nektek tetszik, hiszen a nevük nagyban meg fogja határozni az életüket! A ti fejeteken él egy kép arról, hogy milyen felnőttet szeretnétek faragni a fiúkból, és szerintetek ezzel a ti választásotok harmonizál jobban!
Zárjelben megjegyzem, hogy nekem nagyon tetszik mindkét fiú neve! A Levente és Gergely (Gergő) neveket nagyon szeretem, a Lél és Lehel pedig azokhoz a nem hivalkodóan különleges nevekhez tartoznak, amik méltatlanul hulltak feledésbe szerintem..
Szóval én a ti pártotokon állok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!