Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha így hívják a leendő...

Ciki ha így hívják a leendő ikreimet?

Figyelt kérdés
Mi a férjemmel a Levente Lél és a Lehel Gergely neveket választottuk neki. Anyós meg egyre Alexander Alex és Sándor Alexis mellett kardoskodik. Mi utóbbiakat ki nem állhatjuk.
2011. jan. 12. 15:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%
Nekem egyik változat sem tetszik, ne haragudj meg érte, de egyértelmű hogy ti döntitek el nem az anyós! Nyaljon sót...
2011. jan. 12. 15:46
 12/37 A kérdező kommentje:

Nagyon kedveljük a régi illetve magyar neveket. Ezért ez a párosítás, s igen az egyik Leventének lesz szólítva a másik Gergőnek. A Lehel és a Lél csak a jelentésük miatt választottuk, mert jellemző rájuk már most pocakban:)

A a nővérük Zsófia Kincső:) ( Kincső mert kincs ő nekünk) De mindenki csak Zsófinak hívja:)

2011. jan. 12. 15:48
 13/37 anonim ***** válasza:
93%

Anyósod melyik bolygóról jött?

Nemcsak a 2 név, hanem mind a 4 ugyanaz!!!

2011. jan. 12. 15:49
 14/37 anonim ***** válasza:
86%
Mivel egyikőtök sem szereti, ezért nem is fogsz ebben a férjed apai mivoltában kárt tenni. Más lenne, ha ő is szeretné, egy apának mégiscsak több beleszólása van, mint egy nagymamának. (Bocsánat, a nagyik nagyon nagy szerepet töltenek be a babadologban, de a névválasztás hadd ne legyen az ő dolguk)
2011. jan. 12. 15:49
 15/37 A kérdező kommentje:
ANYÓS Bolygó:)))))
2011. jan. 12. 15:50
 16/37 anonim ***** válasza:
72%
Levi és Geri!!! cukik lesznek!!
2011. jan. 12. 15:51
 17/37 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem állj ki magadért, és ne engedj a 21-ből. Lényegében nem is rólad vagy az anyósodról szól ez az egész, mert majd a gyerekek fogják megsínyleni, ha felnőtt korukig utálni fogják a neveiket...nálunk hasonló volt a helyzet, és a nővéremnél anyám engedett mamám dilijének, hogy jaj, nehogy megsértődjön...na puff...viszont áldom a sorsot, hogy mellettem már kiállt és nem hívnak mondjuk tejesfazéknak..
2011. jan. 12. 15:52
 18/37 anonim ***** válasza:
90%

1. Amit ti választottatok, szerintem gyönyörű nevek.

2. A babák szüleinek a joga a névválasztás, nem az anyósodnak. Másrészről: anyósod ötlete a leggázabb, az a négy név már túl Sándoros (semmi bajom a Sándor névvel amúgy).

Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek! :)

21/N

19/37 anonim ***** válasza:
90%

Az Alexis-t én is úgy tudom, hogy női/férfi név is lehet, de attól függetlenül az Alexander, Alexis és Alex is a Sándor nemzetközi megfelelője. Az Alex-et mint olyat, el tudom fogadni névként, bár a saját gyermekemnek nem adnám, a Sándort szintén nem, de családi hagyományok miatt így fogják hívni az unokaöcsém, szóval vagy jót, vagy semmit:)

(Az Alexis egyáltalán nem tetszik.. )

De! Egyrészt olyan nevet adjatok a fiaitoknak, ami nektek tetszik, hiszen a nevük nagyban meg fogja határozni az életüket! A ti fejeteken él egy kép arról, hogy milyen felnőttet szeretnétek faragni a fiúkból, és szerintetek ezzel a ti választásotok harmonizál jobban!

Zárjelben megjegyzem, hogy nekem nagyon tetszik mindkét fiú neve! A Levente és Gergely (Gergő) neveket nagyon szeretem, a Lél és Lehel pedig azokhoz a nem hivalkodóan különleges nevekhez tartoznak, amik méltatlanul hulltak feledésbe szerintem..

Szóval én a ti pártotokon állok!:)

20/37 anonim ***** válasza:
72%
Ja-ja! Anyós-bolygó! Off, de jó. Anna kislányunkat gyakran becézzük Kincsemnek, ebből Kincsőnek, így vki tényleg azt hitte, hogy az a neve :))
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!