Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Olvassátok el a...

Ez normális? Olvassátok el a lentit!

Figyelt kérdés

Anyum barátnőjének van egy lánya aki 20 éves.

A szülei kitalálták, hogy karácsonyra kap egy Samsung Omniát. Meg is kapta. De a csaj ott hisztizett hogy ez sz_r telefon, neki ez a sz_r nem kell. Enek oka volt: A barátnője kapott egy jobb telefont, és a lánynak ez volt a baja. (Mint az oviban)

Most ott tartunk, hogy tegnap kapott egy új telefont. (Nem neki való, mert üzletembereknek való telefon.) Furcsa ez már tetszik neki.

Szerintetek ez nem tök dedós?

16/L

2011. jan. 12. 08:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Bizony, tényleg a szülőkkel van a baj. Lehet hogy az, hogy eddig gazdagok voltak, megkapott mindent, elszegényedtek, most me gnem vesznek neki semmi ,,rendeset"

09:55: Engem is elküldesz Finnországba? (Nokia) :D

2011. jan. 12. 11:39
 22/25 anonim ***** válasza:

Szerintem dedós.

De az is hogy te meg itt dühöngsz rajta.....

2011. jan. 12. 12:45
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem Finnország, hanem Komárom, Nokia út 1. Kijelenthetjük, hogy kevés olyan gyár létezik az országban, ahol annyi megaláztatást és stresszt viselnének el a munkások, mint ott.
2011. jan. 12. 12:50
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Amúgy meg szerintem ha valaki azt írta: Mi közöm hozzá? (vagy hasonló)

A válaszom: Nektek mi közötök hozzá?

2011. jan. 12. 16:32
 25/25 anonim ***** válasza:

"Nektek mi közötök hozzá"

No-no! Hátrább az agarakkal!

Csak annyi, hogy idedörgölted ezt a kérdést az orrunk alá. Senki nem kérdezte, te pakoltad ki netre a szennyest, hát most csak ne lázadj, hogy másnak mi köze hozzá.

2011. jan. 12. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!