Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Olvassátok el a...

Ez normális? Olvassátok el a lentit!

Figyelt kérdés

Anyum barátnőjének van egy lánya aki 20 éves.

A szülei kitalálták, hogy karácsonyra kap egy Samsung Omniát. Meg is kapta. De a csaj ott hisztizett hogy ez sz_r telefon, neki ez a sz_r nem kell. Enek oka volt: A barátnője kapott egy jobb telefont, és a lánynak ez volt a baja. (Mint az oviban)

Most ott tartunk, hogy tegnap kapott egy új telefont. (Nem neki való, mert üzletembereknek való telefon.) Furcsa ez már tetszik neki.

Szerintetek ez nem tök dedós?

16/L

2011. jan. 12. 08:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális. Mármint az, hogy szülők a 20 éves lányuk megkérdezése nélkül választják ki, hogy ő milyen telefont is szeretne használni a mindennapokban. Eszembe nem jutna az 5 éves gyerekemnek se olyat venni nagyobb értékben, amiről nem tudom BIZTOSAN, hogy örülni fog neki. Egy felnőttnek meg végképp nem.
2011. jan. 12. 09:26
 12/25 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsónak.

Én ha karácsonyra nagyobb értékben ajándékozok bárkinek is akkor megkérdezem milyet szeretne, pláne 20 évesnek.

A férjem testvére 17 mégis megkérdeztem hogy ugyan mire vágyik, nem ovis már hogy a Jézuska hozza.

Sokkal nagyobb volt az öröm, bár tudta előre mit kap, mégis örült neki mert ezt szerette volna.

A férjem telefont kapott, őt is magammal vittem hogy kiválassza milyet szeretne.

nem tudhatod az volt e a baja hogy a barátnője más milyet kapott, egyszerűen lehet hogy nem tetszik neki az Omnia.

2011. jan. 12. 09:33
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azért a lányt is, a szülőket is minimum egy péklapáttal vágnám hátba.
2011. jan. 12. 09:34
 14/25 anonim ***** válasza:
Kb. a péklapátosnál van a pont.
2011. jan. 12. 09:38
 15/25 anonim ***** válasza:
Tipikus jelenség:Újgazdagok hülye gyerekeire jellemző viselkedés!
2011. jan. 12. 09:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Ez nem normális egyáltalán, dehát el lett sajnos kényeztetve. Az a baj, hogy ennyi idősen már nagyon beleivódott ez a viselkedés. Még ha 3 éves lenne akkor talán lehetne nevelni. Akik lehurrognak, azokkal meg ne törödj. Állítólag ez egy olyan oldal ahol bátran mindent megkérdezhetsz. Nem írtál konkrét nevet, senkit nem sértettél, csak feltettél egy átlagos kérdést. Én is már kaptam meg sokszor. "biztos irigy vagy, mi közöd hozzá, vidd szerelőhöz az autót ahelyett hogy itt kérdezgetsz, tanuld meg jobban az angolt és ne tőlünk kérdezd, stb." De aki nem válaszol, vagy tesz a kérdéshez valami pl. saját tapasztalatot, az miért ír bármit is?
2011. jan. 12. 09:50
 17/25 anonim ***** válasza:
Megnéztem a telefont, ez az I900, 130.000-es készülék az? Ha az én lányom eljátszana egy ilyen jelenetet, többet a büdös életben nem kapna semmit semmiféle ünnepnapra, de elküldeném a Nokiába 12 órában hogy lássa, hogyan is csinálják az ilyen "szarokat". Egy hónap után egy 1500 Ft-os készüléket is megbecsülne, az biztos.
2011. jan. 12. 09:55
 18/25 anonim ***** válasza:

Pfff... 18 éves voltam, amikor apám nyugdíjba vonult és emiatt lemondott egy köztisztségviselői posztjáról is. Akkor lett volna egy olyan lehetősége, hogy amortizációs értéken megvásárolhassa az addig juttatásként használt laptopot. Kértem, hogy lépje meg, én meg részletekben megadnám az árát (diákmunkából), vagy odaadom cserébe a kb ugyanolyan szintű asztali gépemet (szüleim csak szövegszerkesztésre és e-mailezésre használják a gépet)

Nem tette meg, utólag fogta is a fejét, hogy nem is lett volna rossz ötlet.

Két évvel később karácsonyra kaptam egy sokkal jobb laptopot. Azóta harcolok velük, hogy legalább egy részét hadd fizessem ki, de nem engedik. Annyiba mentek csak bele, hogy az asztali gépem eladási árát elfogadták - amivel rosszabbul jöttek ki, mert nem tudtam túl jó áron eladni a használt gépet, viszont ők jobban tudták volna használni (a laptopjuk is az asztalhoz "szögezve" működik).

2011. jan. 12. 10:32
 19/25 anonim ***** válasza:
44%
A lánynak nem az ára miatt nem tetszett a készülék. Lehet, hogy nekia 130.000 Ft-os helyett egy 80.000 Ft-os készülék tetszett. Azért nem örült, mert ő nem ilyet szeretett volna. Megnézném a fejedet, ha a párod vagy a szüleid a SAJÁT izlésüknek megfelelő cipőt/telefont/nadrágot/fülbevalót vennék meg NEKED. Tehát a napi használati tárgy olyan legyen, ami a HASZNÁLÓNAK tetszik, nem az ajándékozónak. NEm tudom, ezzel mi a gond.
2011. jan. 12. 10:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem a "gyerekkel" van itt a baj, hanem a szülőkkel. Ők kényeztették el és úgy ugrálnak ahogy ő fütyül.
2011. jan. 12. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!