Felétek is gyakori, hogy a negyvenes pasik "megkergülnek"? A környezetemben egymás után, már a harmadik ilyen rövid időn belül.
Megkergült az enyém is. Azt mondja, hogy ő úgy érzi, nemsokára meg fog halni, ezért aztán engedjem meg neki, hogy azt a kis időt, ami még hátra van, úgy élje, ahogy neki jó. Na, most erre mit lehet mondani?
Hát úgy vagyok vele, hogy amíg hazaadja a háztartásra a pénzt, meg fizeti a csekkeket, had kutyálkodjon. Végül is mit tudok tenni? Váljak el 31 év házasság után? Kismillió dolog összeköt minket. Fiaink, vagyon, ház,..
Meg kinek is kellenék én már 50 évesen. Ráadásul sose voltam egy Vénusz. Beletörődtem a dologba. Ez van.
mert megunják a megszokott közeget, és újra vágynak.
a gyerekek jó esetben addigra már felnőnek, így ők sem számítanak indoknak az együtt maradásra.
valamint eddigre többnyire anyagilag is stabil lábakon állnak.
a fiatal lánykák pedig szeretik a pénzes öreg faszikat.
Hát,többek közt ennek a magatartásnak a következményei azok a "gyönyörű,őszinte szerelmek" amik 15-20 éves lányok és 40-50 éves férfiak között köttetnek. Mindkettőnek magyarázhatod,hogy miért,nem érti..
A férfiak azért mert naív,friss hús kell nekik ,kerek mellek,tinédzser s.ggek az elhasznált asszony helyett/mellett aki már igaz,hogy főz mos és takarit rájuk,felneveli a gyerekeit dehát egy ilyen 40es fitt fiatalember mellé kamaszlány illik.
A fiatal nők esetében meg csak a demotiválóról tudnék idézni: "A szerelem vak,de a pénz szagát mindig megérzi".
Meg nagy divat ma a diszkóóóba dicsekedni a barátnőknek,hogy ő érettebb a koránál,ezért kell 15 évesen 40 éves f@sz a pcsájába
tegnap 20.41
Ezért nem fogok férjhez menni!:)
Legyünk őszinték, a természet rövidebbre szabta a nők idejét ilyen téren. Egy 40 éves férfi még baromi jó pasi tud lenni, neki lehet fiatalabb, de egy 40-es nőre ritkán buknak fiatalabb pasik. A nők idősebben gondolkodhatnak, a férfiak fiatalabban. Ha az 50 éves nő kellene még egy jó pasinak, ha újrakezdhetné az életét, talán sok megtenné közülük is.
Amúgy nekem nem kéne elhasznált pasi, de ízlések és pofonok. Én mindig a feleség pártján állok, mert annak a helyébe kéne belépnem, és tudom hogy hasonló sors várna rám is. És én még tisztelem azokat a dolgos kezeket, amik egy életen át gondot viselkedtek arról a ganajról.
Szóval én inkább maradok egyedül, de sose tudnék megszeretni olyan pasit, aki elhagyta miattam a feleségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!