Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S nagy bajban vagyok!...

S. O. S nagy bajban vagyok! én külföldön élek és van 1 nő aki tönkre teszi az egész életemet! Most mit csináljak, mert már nem bírom?

Figyelt kérdés
van 1 gyerekem is!és akárhova megyek 1 városban élunk követ jönn utánam ha megyek a boldba vagy vhova ha meglátt lehord mindenek dudál ránk mint az örült egyfolytában vagy 3 percig ez alat az idö alat a gyerekem meg ájul el anyira sir!!! mert a gyerek is velemvan a babakocsiban:(mindig meg akar verni produkál a házam elé áll mindig kocsival és 1 nap töbszöris direk a hazamelött közlekedik és ha itt jár dudád mint az örültek legyen akárhány ora a gyerekem nem tud töle aludni mert bömbölteti itt az ablakom alat a magnot a kocsijában:((((jaj szoval már kivagyok idegileg komolyan ebbe én már bele fáradtam mert már ez megy 2 éve lassan:(((TERHESEN RÁM IS JÖTT ÉS VEREKEDTÜNK IS!!!ez nem nézz semit pedig már én a rendörséghez is fordultam de nem csinálnak vele semmit:((nem tom h mitévö legyek de megkeseriti az egész életemet...jaj ha van vkinek vmi ötlete tanácsa kérlek segitsetek h todom öt leálitan:(((egy nagyon elkeseredett anyuka...
2011. jan. 11. 15:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
NEM TODOK ELKÖLTÖZNI!!! ha csak ilyen egyszerü lenne fejem se fájna itt dolgozik a barátom és nem olyan egyszerü az egyik naprol a másikra elköltözni ráadásul jo meszzire am énis legszivesebben ezt tenném hidgyétek el!!!de ha elmennék elmenekülnék mert ez az lenne és ha nem találna munkát a barátom akkor ki adna az én gyerekemnek enni mert szerinte,m senki és itt mindenki bérli a házakat azt honnan fizetnénk????miböl?
2011. jan. 11. 15:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Nézd..2 éve nem tudjátok leállítani.Akármit tesztek,ő mindig ezt fogja csinálni.Nézzetek utána a dolgoknak.Költözzetek albérletbe,az talán nem annyira drága,és amíg rendbe jönnek a dolgok addig ott is meglesztek.A párod érdeklődjön utána,hogy ha esetleg olyan a munkája,akkor ne tudják e áthelyezni máshova.Ha nem ilyen a munkája,akkor nézzen körbe,hogy mik a lehetőségei.Ha úgy látjátok,hogy találna munkát az adott városban és találtatok albérletet ami elfogadható,akkor szedjétek össze a cuccotokat és költözzetek el.Mást nem tudtok tenni.
2011. jan. 11. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!