Mit szólnál ahhoz ha a 13 éves lányod egy 20 éves pasival járna?
Ezzel az a baj, hogy ha a kiskorú letagadja, az orvosnak titoktartási kötelezettsége van, sose fog kiderülni.
Kivéve, ha terhes lesz, mert nem csak arra lehet rávenni, hogy feküdjön le vele, de arra is, hogy gumi nélkül.
Sajnos sok srác pont ezt használja ki a fiatal lányoknál, az idősebb "nagylányok" már jobban a sarkukra állnak, és elhajtják őket, ha a harmadik randin már gumi nélkül akarnak dugványozni.
Persze, amelyiket már 13 éves kora óta sámfázzák, az később is bárkinek gerincre vágja magát.
Kedves kérdező! Szerintem készülj fel, hogy a lányodnak "híre megy", és sorba fognak nála állni a fiúk, mert vele lehet...
HA ő a 13 éves: ebben az esetben szíjat hasítanék a hátából.
Szerintem ezeket a válaszokat akkor is elolvashatja, és okulhat belőle.
Azt hiszem én vagyok az egyetlen, aki semmit nem szólna. Annak idején 13 évesen egy 19 éves fiú volt a barátom. Anyámék tudták, hogy semmi olyan nem lesz köztünk amit én nem akarok, a srác meg egy intelligens ember volt, tisztában volt a korommal és még be sem próbálkozott. 1,5 évig jártunk, ezalatt megtanított csókolózni, semmi más nem volt. Szép élmény, az elsö szerelmem volt :)
Attól függ milyen lesz a lányom (még csak 4 hónapos) és milyen a srác. Elöbb inkább megismerném. Ismeretlenül nem tiltanám.
23/N
Igen,én vagyok a 13 éves lány,de nem járok 20 éves pasival,egyenlőre.Csak ha még is összejönne akkor mit szólnának hozzá..bár úgyse tudnák meg mert már az baj ha ilyen koromba járok valakivel..bár ezt meg értem:)
És lefeküdni senkivel se fogok 15 éves korom előtt,akármennyire is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!