Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ahhoz ha a 13...

Mit szólnál ahhoz ha a 13 éves lányod egy 20 éves pasival járna?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 06:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%

Ezzel az a baj, hogy ha a kiskorú letagadja, az orvosnak titoktartási kötelezettsége van, sose fog kiderülni.

Kivéve, ha terhes lesz, mert nem csak arra lehet rávenni, hogy feküdjön le vele, de arra is, hogy gumi nélkül.

Sajnos sok srác pont ezt használja ki a fiatal lányoknál, az idősebb "nagylányok" már jobban a sarkukra állnak, és elhajtják őket, ha a harmadik randin már gumi nélkül akarnak dugványozni.

Persze, amelyiket már 13 éves kora óta sámfázzák, az később is bárkinek gerincre vágja magát.

Kedves kérdező! Szerintem készülj fel, hogy a lányodnak "híre megy", és sorba fognak nála állni a fiúk, mert vele lehet...

2011. jan. 11. 08:36
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Bocsánat, de ilyen esetben nincs orvosi titoktartás. Kiskorú, sőt, gyermekkorú. Aki szexel vele, bűncselekményt követ el. Az orvosnak feljelentést KELL tennie.
2011. jan. 11. 08:39
 13/21 anonim ***** válasza:
53%
A kérdező szerintem nem az anyja/apja, hanem maga a 13 éves.
2011. jan. 11. 08:44
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

HA ő a 13 éves: ebben az esetben szíjat hasítanék a hátából.

Szerintem ezeket a válaszokat akkor is elolvashatja, és okulhat belőle.

2011. jan. 11. 09:26
 15/21 anonim ***** válasza:
41%

Azt hiszem én vagyok az egyetlen, aki semmit nem szólna. Annak idején 13 évesen egy 19 éves fiú volt a barátom. Anyámék tudták, hogy semmi olyan nem lesz köztünk amit én nem akarok, a srác meg egy intelligens ember volt, tisztában volt a korommal és még be sem próbálkozott. 1,5 évig jártunk, ezalatt megtanított csókolózni, semmi más nem volt. Szép élmény, az elsö szerelmem volt :)

Attól függ milyen lesz a lányom (még csak 4 hónapos) és milyen a srác. Elöbb inkább megismerném. Ismeretlenül nem tiltanám.

23/N

2011. jan. 11. 10:12
 16/21 anonim válasza:
26%
Én 13 voltam, mikor összejöttem az akkor 20 éves Párommal. Nem pedofil, nem perverz, nem a szex miatt jött össze velem, és nem is azért mert ''divat'' vagy mert agyilag egy kisgyerek szintjén van, csupán SZERELMESEK voltunk/vagyunk egymásba. Az én anyum sem örült eleinte a kapcsolatnak, de megismerte a Párom és rájött, hogy nagyon rendes és mennyire szeret. 1,5 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és nagyon jól megvagyunk. Hozzáteszem még NEM FEKÜDTÜNK LE! Nem kéne általánosítani abban, hogy az összes huszonéves csak le akar feküdni a fiatalabb lányokkal.
2011. jan. 11. 12:09
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Én 14 éves koromban 1 évet jártam egy 21 éves sráccal, és nem feküdtünk le, sőt nem is próbálkozott, tudta, hogy nagyon fiatal vagyok hozzá. Nagyon szeretett, ezt még ma, 23 éves fejjel is így látom. Pont az volt a bajom vele, hogy túl komoly kapcsolatra ment, tervezte, hogy mikor betöltöm a 18at elvesz feleségül, én meg nem akartam csak egy fiúval járni, ezért szakítottam vele. Ki is volt bukva miattam évekig. Tényleg vannak kivételek..
2011. jan. 11. 13:39
 18/21 A kérdező kommentje:

Igen,én vagyok a 13 éves lány,de nem járok 20 éves pasival,egyenlőre.Csak ha még is összejönne akkor mit szólnának hozzá..bár úgyse tudnák meg mert már az baj ha ilyen koromba járok valakivel..bár ezt meg értem:)

És lefeküdni senkivel se fogok 15 éves korom előtt,akármennyire is szeretem.

2011. jan. 11. 14:12
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Az attól függ milyen a fiú. Ha rendes és nem iszik nem drogozik és tiszteli a lányomat akkor megengedném. Természetesen csak szigorú szabályok között. Nincs ott alvás meg éjszakai kirucanások. Csak nyilvános helyen vagy nálunk lehetnek. 13 évesen semmi képpen sem maradhatna kettesben egy fiúval sem ahhoz még túl éretlen egy olyan korú lány. De egy séta egy puszi egy kézfogás egy fagyi nem árthat. Én 15 voltam mikor össze jöttem az akkor 23 éves párommal. Most ő a férjem és babát várunk. Ennek már jó pár éve. Egyébként a legtöbb gyerek szerelem gyorsan elmullik.
2011. jan. 11. 14:13
 20/21 anonim ***** válasza:
77%
Gyanús lenne, mi közös lehet egy felnőttben és egy általános iskolásban...
2011. jan. 11. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!