Mindig a férfi kezdeményezzen?
Sziasztok!A normális válaszok reményében írtam ezt a kérdést pont ide.
Arra lennék kíváncsi, hogy egy 6 éves kapcsolatban normális-e az, hogy sznite mindig a férfi kezdeményezze a sexet?
Nekem egy kicsit furcsa, de már régóta.Kicsit olyan, mintha mindig csak nekem lenne kedvem hozzá, és a páromnak vagy nincs, vagy közben jön meg.Volt pár kapcsolatom, hosszabbak is, és ezt általában tapasztaltam, persze volt kivétel.Csak néha jólenne, ha nekem sem a kitérdepelt pizsamáitól kellene megjöni a kedvemnek.Pedig vannak ilyen ruhái, amik sexik.Csak érdekelne, hogy mi a véleményetek a dologról, mert szerintem ez a normális kapcsolathoz hozzátartozik, és így befolyásolja a család életét is.
Köszönöm a válaszokat, mindkét féltől!
Szerintem nem... a párkapcsolat együttműködésről is szól, hogy megtartsunk a párunkat, hogy éreztessük vele, hogy szeretjük... ebbe nálam nem fér bele, hogy vki folyton a másiktól várja el a szeretete bármilyen kifejezését (így pl. a szexet).
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!