Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korig számít egy nő...

Hány éves korig számít egy nő fiatalnak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 14:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a 25 ez neked hogy jött ki ?

Ez hülyeség.

Nézz szét egy társkeresőn,vannak 25 évesek,akik 40-nek néznek ki és vannak,akik 16-nak.

Engem mindig 20-24-nek néznek,egészségileg is úgy állok,

pedig 31 múltam.

Múltkor gimiben intéztem valamit,a tanáriban azt hitték,

diák vagyok...

Tehát szerinted én öreg vagyok... : ) vicces

2011. jan. 10. 14:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem helyzet és életfüggő.

20-asok körében 30 évesen már nem vagy fiatal, 40-esek körében még az vagy, a 60 fölöttieknek meg "gyerek vagy". :-)

Én olyan 40 éves korra tenném a fiatalság végét.

2011. jan. 10. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Előző ezzel én is így vagyok:) 26 vagyok,de kinézetre is kb 20 meg annak is érzem magam:) Szóval aki szerint 25 nem fiatal, az hülye:D
2011. jan. 10. 14:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem 35 éves kor körül már érdemes megkomolyodni.

utána sem tekintek senkit öregnek.

sztem a középkor 45 fölött kezdődik.

2011. jan. 10. 20:07
 15/17 anonim ***** válasza:
26 évesen nem vagy középkorú legyen kis önbizalmad, ebben a korban épp hogy bele rázodtál egy szakmába, sokak ilyenkor kezdnek a családon gondolkozni, még fizeted a lakásod törlesztöit, dehogy vagy középkorú. Most szedheted fel a legjobb pasikat.
2011. jan. 10. 20:46
 16/17 anonim ***** válasza:

30 és 40 éves kora közt teljesedik ki egy nő.

Szexuális értelemben is ilyenkor van a legjobb

formában,mert magabiztos. / jó esetben,persze. /

A "megkomolyodás" szerintem az,amikor már

senki által nem hagyod magad manipulálni és

saját céljaid vannak.

2011. jan. 31. 01:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Tetemes mennyiségű ősz hajszál és komolyabb ráncok megjelenéséig. Amúgy az ember kézfején lehet a legjobban észrevenni a kort, bármennyire is próbálja álcázni magát a delikvens. Lélekben persze lehet fiatalosnak maradni 45-50 után is, ebben már nagy egyéni különbségek vannak. Akik rendezett körülmények között élnek, adnak magukra, sportolnak, eljárnak aktív kikapcsolódásra (kirándulás, gyógyfürdő), azok 50 évesen fiatalabbnak néznek ki, mint az esetleg 40 éves ismerősük, aki mindezeket nem csinálja, a tetejébe pedig előnytelen a frizurája, dohányzik, alkoholizál.
2011. febr. 6. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!