Azok, akik katolikus templomban házasodtak össze, katolikus módon neveleik a gyermekeiket?
"Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Azt mondják a vallásosok rendes toleráns emberek! Bebizonyítottátok magatokról hogy milyenek vagytok!Én vegyészetet tanítottam a Tufts egyetemen, gratulálok!
" nemértem minek szolsz bele ha semi köze az ismereteidnek hozzá:)"
Ja hogy itt csak bólogatni lehet? Fáj a nyakam!
13:34-os válaszoló!
Nehogy már megsértődj, hogy valaki lepontozott az előbb! Ugyan már! :D Egyébként meg, amint látom, valaki utána felpontozott. (Egyik sem én voltam). Azt nem értem, hogy hogy jön a témához, hogy mit tanítasz és hol, de gratulálok a sikeres pályádhoz! Ettől függetlenül még nem értek veled egyet és tudod mit, ha ennyire fontos neked ez a pontozás, pontozz le jól. (Jól kicseszel velem! :D :D )
13.06 voltam. :)
" ennyire fontos neked ez a pontozás, pontozz le jól"
Én itt soha senkit nem pontoztam nekem nem mániám.Válaszolok indokolok legfeljebb.Értékelni a teljesítményt szoktam és a tudást mégha az lexikális is, mert az is több a semminél.Nem tudom láttad e mikor a TV-ben bölcsészszakos egyetemistákat kérdeztek arról hogy mi történne ha a holdon egy űrhajós elejtené a golyóstollát? A válaszok kétségbeejtőek voltak, ha hittanról kérdezték volna őket az eredmény biztosan sokkal jobb lett volna és ez a baj.
A pontozás arról szól, hogy hasznos volt-e a válasz vagy sem. Akárhogy is nézem, annak a 0%-os (most már 27%-os) válasznak az írója nem a kérdésre válaszolt, szóval nem értem, miért háborodik fel azon, hogy nem érezték hasznosnak a hozzászólását...
Engem viszont le lehet pontozni, nem fogok felháborodni, mivel én sem a kérdésre válaszoltam :)
Már nem azért, de bölcsész vagyok, és teljesen ateista (mellesleg az összes kérdésre tudtam a választ). Miért kell így általánosítani? a Bölcsészet nem egyenlő a teológiával! Ja és ha észrevetted volna, nem csak a bölcsészek voltak hülyék a fizikához, hanem a BME-VIK-esek is, ami sokkal égőbb! Állítom, hogy ezt ugyanúgy meg lehetett volna csinálni irodalmi kérdésekkel is, és se a "nemmagyarszakos" bölcsészek nagy része, se a BME-esk nem tudták volna a válaszokat! Ennyit a magyar oktatásügyről, te meg nézd meg jobban azt a videót!
Hogy a kérdésre is válaszoljak: még nem volt esküvőm, de valószínűleg katolikus lesz, mert a párom az, én meg lettem keresztelve, de a párom családja miatt biztos, hogy templomi esküvő is lesz. A párom szeretné hittanra járatni a gyereket, ha majd lesz, de én is ódzkodom tőle pont azért, amit egy előttem szóló már említett. Viszont jó lesz általános műveltségben, mert a kultúránk sok része épül a Bibliára, ezért bele fogok egyezni, hogy járjon, de én magamtól tuti nem járatnám. Persze később úgy dönt, ahogy akar. Nyugodtan legyen vallásos, ha szeretné, én semmiben nem fogom akadályozni.
Na gratulálok, az ilyen a Tufts egyetemen vegyészetet tanító emberek nem fogják ezt a dolgot soha megérteni, és tolerálni sem. Mert ő a Tufts egyetemem vegyészetet tanított ezért ő az Isten és az ő véleménye a mérvadó.
Egy jótanács: Ha már nem tudsz mivel érvelni ne a Tufts egyetemet hozd fel, mert ettől senki nem fog leborulni előtted.
Anya református, apa katolikus, és katolikus tempolomban volt az esküvőjük az apai nagymamám nyomására. Se engem, se az öcsémet nem neveltek vallásosan.
Mama erőlködött sokáig, ezért kellett minden vasárnap templomba mennünk (anya nem mert vele ellenkezni, nehogy a mama megharagudjon), én utáltam, öcsém szintén. Ja, mindketten meg lettünk keresztelve katolikusnak.
Értelmét nem lá.tom a dolognak, mert nem érzem magam kellően vallásosnak a dologhoz. Más dolgokban hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!