Honnan tudtátok, hogy a párotok az, akivel az egész életeteket le szeretnétek élni?
Off: Első én felpontoztalak.
Én most hasonlóan érzek egy lány iránt, sajna van barátja de asszem egy romantikus regénybe illő a mi kapcsolatunk. Eleinte barátságnak indult mindkettőnk részéről, aztán én többet éreztem, elmondtam neki, azt mondta nem. Most két év elteltével kiderült már ő is benne lenne. Csak most jelenleg párkapcsolatban él, szóval várok. De érzem, hogy ő az igazi.
17:32
Én annyira utálom ezt a felfogást. Én elhiszem, hogy aki elvált van tapasztalata a szakításról és hasonlókról, viszont minek kell megkérdőjelezni valakit aki boldog? Lehet, hogy a Te 1 éves 2 hónapos kapcsolatod is véget ér egyszer, ahogyan lehet, hogy majd egyszer az enyém is. benne van minden a pakliba. De ameddig minden jól működik minek kell lerombolni, amit a másik kiépített.
Ha tőlem kérdezted, hogy a párom így gondolja-e a válaszom IGEN a párom így gondolja. Sosem verne át és sosem csapna be. Azon férfiak közé tartozik, akiknek fontos pl. hogy a szex érzelmekről szóljon és ne d.gásról. Akinek fontos, hogy este hosszasat beszélgessünk, akinek a legrosszabb érzés hogy ha nem vagyunk együtt nem ölelhet magához. Aki mindig mindenben támogatott engem és mindig mellettem állt.
szóval igen biztos vagyok. Benne sokszor még biztosabb mint magamban. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag benne jobban bízom, pedig aztán magamat se hagyom el:D
Nem bántani akartalak, csak folyton ezzel találkozom, ha valakinek elmondom milyen jól megvagyunk a párommal, rögtön jön a letolás, hogy de már nem sokáig...:-S
Az az igazság ezt nem tudja senki előre...
2o-L
18:4o bocs az offért
valaki aki nem szerelmes a párjába,ergo nem szereti a párját miért van együtt vele?
ha Téged szeret miért van mással? ez annyira gyerekes....:-S
Én az első randevúnkon tudtam, hogy Ő az, akit világ életemben kerestem. Olyasfajta érzés volt, hogy végre hazaértem. Azelőtt ha szerelmes voltam, összeugrott a gyomrom, izzadt a tenyerem az illető közelében, de ez az érzés, amit Mellette éreztem egész más volt. Semmivel sem kisebb, csak más. Tényleg a hazaérkezés a legjobb szó rá.
De amikor megkérdeztem tőle, hogy ő érzett-e hasonlót, azt felelte, hogy nem.
Szóval az egész csak az én agyszüleményem volt. Persze az is lehet, hogy érezte, csak kevésbé költői lélek révén sejtelme sem volt, mit értek "hazaérkezés" érzés alatt.
Akkor kellett volna szakítanom vele, amikor közölte, hogy nem.
3 éve vagyunk együtt, de már csak azt gondolom, az a hazaérkezés érzés önámítás volt a részemről.
Egyszer a párom aki férfi mondta nekem,hogy úgy érzi "hazaérkezett"...:) ez jó szó szerintem is. Senki mellett nem érzem magam biztonságban csak mellette. És Ő is csak mellettem, pedig férfi.
Bár igazán "hazaérni" azt hiszem az után fogok mikor megkéri a kezem. Remélem idén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!