A mostoha testvérem dühöng és a vizeletében drog is van nagymamáját agyonverte. Mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nem jár iskolába, csak diszkóba meg csavarogni 16 éves és drogot is találtak a vizeletébe. Ma dühroham jött rá pénzt akart lopni de nem tudott számtalan alkalommal ellopott már tőlünk 5-10 ezer forintokat... Mindenkinek átkutatja a zsebét itthon. Szülők elváltak sajnos. Ma a mamáját durván megverte eltörte az ujját meg talán a karját is és vérzett az orra a 74 éves öregasszonynak aki 40 kiló sincs. Nem akart adni neki pénzt erre neki ment késsel fenyegetett engem hogy leszúr ha nem megyek az útjából. neki ment és megverte a saját mamáját aki azóta sincs jól a vérnyomása is nagyon magas! Csinált már ilyet de ennyire brutális még nem volt. Mi lehet vele? teljesen el ment az esze? rendőrök is voltak már nála többször.2011. jan. 9. 13:12
11/13 anonim válasza:
Szia!
A drogos mindenre képes a napi anyag megszerzéséért.
Elvonó, nincs más lehetőség...és talán fel is kell(ene) jelentenie a nagyinak. Innen kezdve már ön- és közveszélyes. Lépjetek addig, amíg halált okozó testi sértés nem lesz a vége!
A további lehetőségeket vagy a körzeti vagy a rendőrség vázolja fel nektek. Ilyen esetekben muszáj lépni, minél előbb.
Üdv és minden jót!
12/13 anonim válasza:
ORVOS!RENDŐR!MOST!
Én nem itt érdeklődnék, hanem már hívtam volna őket.Mégis kit sajnálsz?Ezt a férget, vagy a nagyit,szegényt?
13/13 A kérdező kommentje:
figyelj. én a nagyit, de már volt kint rendőr nála de nem történt semmi csak befenyítették de nem használt neki meg már volt bíróságon is meg a kapitányságon is
2011. jan. 10. 05:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!