Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert vannak ilyen emberek...

Miert vannak ilyen emberek akik masok eletevel szeretnek jatszani?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit ( aki 28 eves ), nagyon jol mukodott a beszelgetesunk, mindenbe egyett ertettunk, jol kijottunk egymassal. En szingli voltam/vagyok, o meg nem, de en ezt nem tudtam, nekem azt mondta hogy o is szingli es keresi az igazit, mert meg nem talalta meg. Irta nekem egy este a kovetkezoket "orulok hogy megtalaltalak, vegre talaltam egy lany amelyik ugy gondolom hogy nem fog at verni vagy oszetorni az almaimat". Egy este megkerdezte ha nem akarok egy komoly kapcsolatott vele, en meg azt mondtam hogy megprobalhatjuk, minden rendben volt, jol mukodott minden es...az este bevallja hogy van felesege aki kulfoldon melozik es tobbet ne hivjam. kb ez volt az utolso mondata, azota nincs semmi magyarazat sem semmi.

Nagyon kivagyok borulva, akadva, meg minden. Miert szeretnek egyesek az emberek erzelmeivel jatszani???

2011. jan. 9. 09:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem volt senkije. Jaj, nem úgy értem, ki tudja, még kije volt, csak elvileg nem volt komoly kapcsolata.

2011. jan. 19. 22:17
 22/22 A kérdező kommentje:
Jelenkezett, de epp olyan hirtelen el is tunt akkor este amikor jelenkezett. Akkor beszelgettunk, mondta hogy megbanta hogy azt tette, tudja hogy engem is megbantott, de szeret es komolyan akar egy kapcsolatott velem. Ezek utan elment furodni es ... azota nem jelenkezik, ha hivom nem valaszol, sot ha sokat hivom akkor ki is kapcsolja a telefonjat...en nem tudom milyen ember lehet :(
2011. jan. 20. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!