Miert vannak ilyen emberek akik masok eletevel szeretnek jatszani?
Megismertem egy pasit ( aki 28 eves ), nagyon jol mukodott a beszelgetesunk, mindenbe egyett ertettunk, jol kijottunk egymassal. En szingli voltam/vagyok, o meg nem, de en ezt nem tudtam, nekem azt mondta hogy o is szingli es keresi az igazit, mert meg nem talalta meg. Irta nekem egy este a kovetkezoket "orulok hogy megtalaltalak, vegre talaltam egy lany amelyik ugy gondolom hogy nem fog at verni vagy oszetorni az almaimat". Egy este megkerdezte ha nem akarok egy komoly kapcsolatott vele, en meg azt mondtam hogy megprobalhatjuk, minden rendben volt, jol mukodott minden es...az este bevallja hogy van felesege aki kulfoldon melozik es tobbet ne hivjam. kb ez volt az utolso mondata, azota nincs semmi magyarazat sem semmi.
Nagyon kivagyok borulva, akadva, meg minden. Miert szeretnek egyesek az emberek erzelmeivel jatszani???
"orulok hogy megtalaltalak, vegre talaltam egy lany amelyik ugy gondolom hogy nem fog at verni vagy oszetorni az almaimat"
Ez nagyon gáz. Amelyik már ilyen nyál dumával indít, az már régen rossz...
Pasik nem beszélnek az érzelmeikről, pláne ennyire ultra nyálasan. (csak a filmekben van ilyen) úgyhogy az ilyen már csak átba.zás lehet, komoly érdeklődés semmiképp.
Nagyon koszonom mindenkinek a valaszat.
ma 10:43 koszonom a biztatast
Nekem volt egy ilyen barátom. Állandóan ment netre, chatre, társkeresőkre és egyedülállónak állította be magát. Igazából neki különleges vágyai voltak, amiről tudtam, de nem merte velem megosztani teljesen, ezért ott élte ki magát.
Megértem valahol, de ha van valakim, akkor is vele kell ezeket kiélvezni, és elfogadni, ha neki mégse működik.
Nem veled szórakozott és ne vedd a lelkedre, legközelebb legyél óvatos, ne éld bele magad a dolgokba.
Mostani párommal 5 éve vagyok együtt és neten ismerkedtünk, vele nincs gond, hála a jó égnek.
Nagy kamus lehet a pasas,valami nem stimmel körülötte,ez több szempont miatt is gyanús!Örülj.hogy időben lelépett és nem vert át valamivel még jobban.
Felejtsd el ,szóba állni sem lenne érdemes többet vele!
Szerintem annyi történt, hogy külföldön volt a felesége és ő meg itthon egyedül érezte magát, társaságra vágyott, unatkozott. Ekkor elkezdett randizgatni, és teljesen jól érezte magát így veled. Aztán talán hazajött a feleség egy kis időre, és ekkor már nem tudott a háta mögött tovább szórakozni. Ciki lett volna neki ha kiderül hogy megcsalja itthon a nőt. És ha te ott vagy a képben, esetleg hívogatod... úgy hamar lebukott volna.
Félt attól hogy ki fog derülni, ezért inkább megszakította veled a kapcsolatot, neki így a biztosabb.
Ettől függetlenül lehet hogy tetszel neki, lehet hogy gondol néha rád is, lehet hogy tudna szeretni téged, de talán pénzügyileg függ a feleségtől, vagy talán a feleség az igazi számára, te meg csak a második voltál neki.
Viszont azt nem bírja ki ha egyedül van és nincs senkije. Ezért keresett pótlást személyedben arra az időre amíg nem volt itthon a felesége.
Neked meg azért nem mondta el akkor hogy házas, mert ha elmondja semmi esélye sem lett volna nálad.
Namost te valószínúleg a 123-madik ilyen lány voltál az életében és nem te leszel az utolsó.
Szerintem ő csak jól akarta érezni magát, ennyi. Önző felfogás. Abba már nem gondolt bele, hogy neked meg összetöri a szívedet. Talán az már nem is érdekli őt.
Különben azt is el tudom képzelni hogy később még fog keresni téged, de akkor légyszíves majd küldd el a halál faxára.
Engem most dobott el végleg egy fiú, aki egy évig és körülbelül két hónapig játszott velem. Ugyanez a szint... Neki nem volt elvileg senkije, és emiatt kellett neki valaki néha..., most, hogy összejött valakivel, eldobott, mint a használt zsepit... Ku@rva szarul vagyok. Eddig sem volt álom. Én ráadásképpen ismerkedtem, és össze is jöttem egy másik fiúval, akivel nem volt szex, meg semmi, de nem hinném, hogy hitt volna nekem. Szeretett birtokolni és ennyi. Az, hogy érzelmileg tönkretett, az nem érdekelte. A poén most jön, még most is azt hazudja, hogy összejött egy másik nővel, hogy szeretett valamikor. Mert persze mostanra kiszeretett belőlem hirtelen.
Igazából én nem is tudom, mi tévő legyek. Meg akarok halni. Nagyon rosszul érzem magam. Én szerintem sose jövök igazán helyre. De azt lehet tudni, ha játszik. Valahol én is tudtam..., és mégis belementem...
Utolsó vagyok. Persze ez az én meglátásom, hogy így jöttek le a dolgok. Másoknak is így jött le.
Mondtam is a fiúnak, hogy ha te így beszélsz velem, nem idézném, miket mondott, leginkább a halálomat akarta rendszeresen, akkor nem szerettél sosem. De mindig úgy beszélt velem, olyan undorítóan. Emberrel se szokás így beszélni. De én sose mondtam neki igazán, hogy menj a francba, ha így beszélsz. Igazából leszarják tényleg, mit érez a másik, ez a fiú is nyíltan megmondta, hogy leszarja.
Ez a ló helyett jó a szamár esete. Mindketten tudjuk, a kérdező és én is, hogy nem ilyennek kell lennie, és ahol szeretet van, ilyen megalázás nincs, sem h@ülye hazugságok. Mert szerintem nyilván hazudott a feleségéről is, vagy először, vagy másodjára. Csak én annyira szerettem ezt a fiút, és valamiért még mindig szeretem. Azt hiszem, ha valakit így szeretsz, nem múlik el sosem. Csak legfeljebb te törsz össze teljesen, és te életed dől romba, semmi egyéb nem történik. Én valamiért azt érzem, hogy ez a fiú volt az igazi. De mindenki azt mondja, hogy nem lehet ő, ha így bánik velem. És ez tényleg elgondolkodtató, hogy én miért érzem, hogy az igazi, mikor így bánik velem. Volt hozzám kedves, de sokszor nagyon durva is.
Az utolsó vagyok.
Mármint nyíltan hazudott neked a feleségéről. Ennek a fiúnak nem volt senkije se. Csak most lett. És úgy dobott el magától, mint egy darab használt rongyot. Borzalmas élmény. Ilyenbe nem szabad belekeveredni, csak hát, én annyira szerettem ezt a fiút, hogy mégis valahogy magával sodort, pedig nyilván tudtam, hogy játszik, valahol meg hittem neki, hogy szeret. Első szerelem. Csak annyira nem értem, miért ilyen az élet. Meg azt sem értem, hogy én őszintén szerettem, és miért kell valakinek ilyennek lennie, én őszintén szerettem, és boldoggá tudtam volna tenni, és ha ő neki ez nem kellett, miért kellett ezt tenni. Azok után, hogy még a történtek után is állítja, hogy szeretett, ez is azt igazolja, hogy most is játszik, imád játszani, megalázni másokat. Ez így jön le, teljesen így jön le. Hogy ő ezt élvezi, ha bánthat engem. Már más nője van, de még mindig ragaszkodik az ostoba hazugsághoz. Pedig tudok már mindent. A legbrutálisabb tévedésem, hogy mindig az őszinteségére vártam:S, holott tudtam jól, hogy ő nem gerinces ember, mert a gerinces ember nem így viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!