Férjetek hányszor jár el nélkületek a haverokkal és akkor meddig marad?
Figyelt kérdés
1 évet külön töltöttünk -munkája miatt csak 2hetente találkoztunk- de most 2 hónapja újra együtt vagyunk, együtt lakunk. Van egy 2 éves kisfiunk, vele vagyok itthon gyesen. Szóval, a férjem hétköznap 7-nél előbb sosem ér haza (de volt már, hogy este 10-kor sikerült, mert egy haverjával sörözött). Ezen felül igényt tart arra is, hogy 1-2 hetente elmenjen az éjszakába is. Tegnap este elment egy haverjához meccset nézni meg borozgatni (aki szintén házas, és ott is van egy 2 éves kisbaba). Azt igérte, hogy 2 felé ér haza, e helyett reggel fél 6-kor jött meg. Nekem ez furcsa, elfogadhatatlan, én nem ilyen családban nevelkedtem, ahol apa ennyire a maga útját járja. Természetesen többször beszéltem vele erről a dologról, de hiába. Azt mondta, hogy oda fog figyelni, de nem tapasztalok változást. Már kezdem azt hinni, én várok el túl sokat tőle, és ennyire kifordult a világ önmagából, hogy asszony mint a kis hülye várja otthon a férjét, akinek már szinte meg kell köszönni ha hazajön?! Mondanom sem kell, mi kettesben szinte soha nem megyünk sehova, de még arra sem ad lehetőséget, hogy egyedül legalább fitness terembe eljárjak, hisz totál kiszámíthatatlan mikor ér haza, így nem lehet tervezni. A munkája kötetlenül kötött...irodában dolgozik felső vezetőként, ami azt jelenti, hogy mindig van valami amiért tovább kell bent maradnia, vagy tárgyalnia valahol, pl munkavacsi.2011. jan. 9. 07:15
11/17 anonim válasza:
Szia!Én 29 vagyok,a párom 30 .8,5 éve élünk együtt,van egy öt éves kislányunk.Nálunk első perctől úgy van,hogy együtt megyünk kikapcsolódni.A párom szó szerint a családjának él.Munka után első útja haza vezet,nagyon-nagyon ritka,hogy valamelyik munkatársával megisznak egy sört valahol.Nekem biztos nem jönne be,hogy a párom éli a világát,engem nem visz sehová stb.Szerintem ne hagyd magad!Neki már családja van,felelőséggel tartozik valakik iránt.Próbáéj hatni rá!Sok sikert !!!:)
13/17 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Reménykedtem, ha majd gyerekünk lesz... utána sem változott. Sőőőt. Már 4 éve elváltunk és nem bántam meg. Sok mindent kellett kiállnom. Pénzt költött, nem adta haza a keresett pénzt, játékgépezett, ivott, haverozott. Ez nem az asszony szövegelésén múlik! A férjenek is el kellene gondolkozni! Amíg az nem akar változtatni, semmi értelme az asszonyi dumának, csak a haverjainak mondja, hogy sárkány a felesége és előadja az ártatlant, hogy "miért".
14/17 anonim válasza:
OFF: 9.11. Mit kompenzálsz? Akarsz beszélni róla? XD
15/17 anonim válasza:
Ez akár az én történetem is lehetne - bár már szakítottam a párommal. Emiatt is, meg persze más okok miatt is. Az exem is éjszakákba nyúlóan haverokkal volt, sok esetben csak másnap reggel jött haza, aztán meg ez folytatódott volna a végtelenségig, ha hagytam volna. Először erélyesen megmondtam neki, már bocsi, de ha párkapcsolatban élsz, akkor engem is vegyél már emberszámba, ne csak mindig a haveri köröd. Az rendben, hogy minden embernek vannak haverjai, baráti köre, de nem úgy, hogy ez a párkapcsolat rovására menjen. Nekem is nagyon furcsa volt ez, ahogy Neked is, hogy párkapcsolatban él és inkább a haveri körével tölti az idejét. Én többször figyelmeztettem erre, de fittyet hányt erre, és ezért (is) szakítottam.
16/17 anonim válasza:
Soha! Ha el is megyünk szórakozni, mindig együtt. Nem azért, mintha nem bíznánk egymásban, hanem azért, mert együtt jobban érezzük magunkat és nem igényeljük az egymástól külön, haverokkal való szórakozást.
17/17 anonim válasza:
Nagyon ritkán, talán 2 havonta egyszer, mert akkor nekem pl. nincs kedvem menni. Én ebben nem látok semmi rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!