Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjetek hányszor jár el...

Férjetek hányszor jár el nélkületek a haverokkal és akkor meddig marad?

Figyelt kérdés
1 évet külön töltöttünk -munkája miatt csak 2hetente találkoztunk- de most 2 hónapja újra együtt vagyunk, együtt lakunk. Van egy 2 éves kisfiunk, vele vagyok itthon gyesen. Szóval, a férjem hétköznap 7-nél előbb sosem ér haza (de volt már, hogy este 10-kor sikerült, mert egy haverjával sörözött). Ezen felül igényt tart arra is, hogy 1-2 hetente elmenjen az éjszakába is. Tegnap este elment egy haverjához meccset nézni meg borozgatni (aki szintén házas, és ott is van egy 2 éves kisbaba). Azt igérte, hogy 2 felé ér haza, e helyett reggel fél 6-kor jött meg. Nekem ez furcsa, elfogadhatatlan, én nem ilyen családban nevelkedtem, ahol apa ennyire a maga útját járja. Természetesen többször beszéltem vele erről a dologról, de hiába. Azt mondta, hogy oda fog figyelni, de nem tapasztalok változást. Már kezdem azt hinni, én várok el túl sokat tőle, és ennyire kifordult a világ önmagából, hogy asszony mint a kis hülye várja otthon a férjét, akinek már szinte meg kell köszönni ha hazajön?! Mondanom sem kell, mi kettesben szinte soha nem megyünk sehova, de még arra sem ad lehetőséget, hogy egyedül legalább fitness terembe eljárjak, hisz totál kiszámíthatatlan mikor ér haza, így nem lehet tervezni. A munkája kötetlenül kötött...irodában dolgozik felső vezetőként, ami azt jelenti, hogy mindig van valami amiért tovább kell bent maradnia, vagy tárgyalnia valahol, pl munkavacsi.
2011. jan. 9. 07:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
legyél egy kicsit erélyesebb!
2011. jan. 9. 07:35
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
soha nem jár el nélkülem...én sem nélküle... nincs rá igényünk.
2011. jan. 9. 07:45
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is elfogadhatatlan a férjed viselkedése!

Néha lehet munkavacsora,vagy haverral sörözés,de nem éjszakába nyúlóan.

Nem az a gond,hogy nem járhatsz fitnessre,anélkül meglehet lenni. De az,hogy nincs otthon,nincsenek közös programok igen. Egy normális házasságban nem elvárás,hogy az asszony otthon várja,mint egy kis hülye a férjét,és megköszöje,hogy méltóztatik haza is jönni.

Légy határozott. Mondd meg neki,hogy vagy rendes férj és családapa lesz,vagy elváltok. Pedig nem vagyok a válás híve,de a tiétek már nem egy jól működő házasság.

Vagy pedig továbbra is maradsz "kis hülye."

2011. jan. 9. 07:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem keményitesz be késöbb még rosszabb lesz.

Most mond neki,hogy ezt te nem türöd el!Ès 2hónap alatt észre vehette volna hogy,nem ö körülötte forog a világ.

Elég önzö ember!

2011. jan. 9. 08:04
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Próbálj keretet adni a dolognak! Legyen hetente mindkettőtöknek 1 napja, amibe az este is beletartozik. Nincs gond akkor ki mikor ér haza, csak szóljon! 1 sms vagy telefon! Nálunk ez működik, és nem is kell feltétlenül elmenni valahová. Így neked is lesz lehetőséged barátnőzni, ő is szabadabban érzi magát, és a többi napot, estét meg a babával töltitek, együtt. Ezzel nem hiszem, hogy baja lesz. Ha a munka miatt marad ki azzal meg nem tudsz mit kezdeni sajnos.
2011. jan. 9. 08:13
 6/17 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem az a baj, hogy nem tudok fitnessre sem eljárni, ezt csak példaképp írtam, hogy magamra semmi időm és lehetőségem nincs. A válás már megfordult a fejemben, de azt csak a legvégső esetben tenném meg...legfőképp a kisfiam miatt, aki persze imádja azt az önző apját.
2011. jan. 9. 08:16
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Sajnálom, de szerintem Te is érzed, hogy már semmit nem érez irántatok. Családot alapított, de tovább ragaszkodik a függetlenségéhez. A szavaival hiába mond mást, a tettei mondják az igazat. Aki ragaszkodik a családjához, az nem így él. És az sem vigasz, hogy egyre több az ilyen "férfi". Még egy: a kisfiad számára ez a minta, ezt fogja továbbvinni, huszonpár év múlva a menyed lesz ugyanilyen kétségbeesett, mint most Te. Meg ugye van a másik rossz, a válás, akkor meg nulla apakép, nulla férfiminta. Egyik rosszabb, mint a másik. Valahogy ezt kellene megértetned a férjeddel, ha egyáltalán meg akarja érteni.
2011. jan. 9. 08:25
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
A kisfiadnak akkor jó ha boldog az anyukája.
2011. jan. 9. 08:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
nem az a baj, hogy ő eljár, hanem azt, hogy te nem tudsz. ez így nagyon igazságtalan.
2011. jan. 9. 08:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak magamról olvasnék! Ugyan ez. Nem léptem a kisfiam miatt, mert ő is szerette az apját......és most itt állok a 20 éves kisfiammal, (aki már nem az enyém, ne szó szerint értsd, de éli a saját életét), és ugyan ez van, csak már ennyi idősen nagyon új életet kezdeni nem könnyű, vagy tán nem is lehet? Gondold át a saját életed, amíg nem késő. És még egy jó tanács: a gyerekre sose hivatkozz, mert magadra maradsz a végén!
2011. jan. 9. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!