Mit tegyek tönkre ment a házzaságom? Infó lent
Ha 4 éve kezdett romlani a kapcsolat, akkor minek vállaltátok a gyerekeket?
Amúgy meg párterápia ;)
Hm... hát nekem nagyon nehéz szülésem volt, és mindenki mondta is hogy majd nem kívánom a szexet, stb. hát nem így lett.. nálunk pont fordítva van... én sokkal többet a férjemmel lennék, ő nem kívánja annyira, neki elég lenne két hétben egyszer is... nekem egy héten 3-4.
Nagyon zavart is ez, és párszor hozzávágtam hogy más férj ennek csak örülne, nekem meg azt mondja hogy semmi nem elég.
Viszont nagyon szeretem, nagyon jó apa, mindig időben hazajön, sokat segít. Kötöttünk egy kompromisszumot, heti 2 és én meg nem nyavajgok e dolog miatt.
Nem adnám fel a házasságom a szex miatt.
6 év házasság után vannak fontosabb dolgok is. És ezzel most nem azt mondom hogy ez nem fontos, mert igenis az, de az egymás iránti szeretet, a felelősségtudat, a példamutatás a gyerekeink előtt, sokkal fontosabb! 29/N
én vagyok a pecás...
ha ez így áll, akkor nincs más hátra mint menni.
élj a szerelmeddel, és szeresd a gyerekeidet!
Legyél boldog minden nap minden percében!
Ki tudja mennyi van még hátra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!