Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek tönkre ment a...

Mit tegyek tönkre ment a házzaságom? Infó lent

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok 10 éve vagyunk együtt van két gyermekünk 3 éves és egy 4 hónapos.Nagyon eltávolodtunk egymástól mióta terhes lett olyan mintha már nem szeretne sok vitánk is volt mára már az sincs.Nem vagyok genyó próbáltam közeledni kedveskedni nem használt,kicsiket fürdetem pelust cserélek elviszem őket sétálni játszótérre stb.2 hónapja megcsaltam nem bírtam tovább a lány azóta azzal bombáz költözzünk össze,de nem tudom ott a két pici.Mit tegyek a gyerekekeket nem akarom elhagyni imádom őket,de örlődök rendesen és rossz nekem most a feleséggemel.Felaggyam az én boldogságom?
2011. jan. 8. 20:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%
Azért egy felnőtt férfinak tudnia kellene, hogy egy frissen szült nő ha akarja is, akkor sem kívánja a szexet. Erről nem ő tehet, hanem ilyen a női test ilyenkor. Még helyre kell hogy álljon ez. Képzeld el kérdező, ha te balesetet szenvednél és ideiglenesen impotens lennél, de a műtét után gyógyulnál. De közben amíg te lábadozol a feleséged már összeállt volna egy fiúval akivel megcsalt volna, és az elhagyást fontolgatná...kábé te is ezt tetted.
2011. jan. 8. 20:53
 22/28 anonim ***** válasza:
63%
Azért még összeköltözhettek. A két kicsinek elmagyarázod, hogy az uj mami csinosabb, fiatalabb, és még nem szült. Az anyának kicsit nehezebb lesz ezt beadni, de ha meg sem próbálod? Végül is örülhetne neki, hogy te milyen ügyes vagy, és feltalálod magadat.
2011. jan. 8. 20:54
 23/28 anonim ***** válasza:
83%

Ha 4 éve kezdett romlani a kapcsolat, akkor minek vállaltátok a gyerekeket?

Amúgy meg párterápia ;)

2011. jan. 8. 21:01
 24/28 anonim ***** válasza:
85%
szerintem az új csaj nem megoldás, de ezt tényleg csak Te tudhatod, tied a döntés. Van egy szép családod, igaz a feleséged kicsit zakkant, de ahogy mondták a szülés bizony nem kis dolog, sok minden átértékelődik az emberben, az elutasítás normálisnak mondható, bár értem h rosszul esik.
2011. jan. 8. 21:04
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Hm... hát nekem nagyon nehéz szülésem volt, és mindenki mondta is hogy majd nem kívánom a szexet, stb. hát nem így lett.. nálunk pont fordítva van... én sokkal többet a férjemmel lennék, ő nem kívánja annyira, neki elég lenne két hétben egyszer is... nekem egy héten 3-4.

Nagyon zavart is ez, és párszor hozzávágtam hogy más férj ennek csak örülne, nekem meg azt mondja hogy semmi nem elég.

Viszont nagyon szeretem, nagyon jó apa, mindig időben hazajön, sokat segít. Kötöttünk egy kompromisszumot, heti 2 és én meg nem nyavajgok e dolog miatt.

Nem adnám fel a házasságom a szex miatt.

6 év házasság után vannak fontosabb dolgok is. És ezzel most nem azt mondom hogy ez nem fontos, mert igenis az, de az egymás iránti szeretet, a felelősségtudat, a példamutatás a gyerekeink előtt, sokkal fontosabb! 29/N

2011. jan. 8. 21:06
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.Utoljára írom le akkor változott meg mikor terhes lett az első babóval.
2011. jan. 8. 21:13
 27/28 anonim ***** válasza:
Akartátok,terveztétek a gyerekeket vagy csak "becsúsztak"?
2011. jan. 8. 21:21
 28/28 anonim ***** válasza:
27%

én vagyok a pecás...

ha ez így áll, akkor nincs más hátra mint menni.

élj a szerelmeddel, és szeresd a gyerekeidet!

Legyél boldog minden nap minden percében!

Ki tudja mennyi van még hátra?

2011. jan. 8. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!