Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek tönkre ment a...

Mit tegyek tönkre ment a házzaságom? Infó lent

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok 10 éve vagyunk együtt van két gyermekünk 3 éves és egy 4 hónapos.Nagyon eltávolodtunk egymástól mióta terhes lett olyan mintha már nem szeretne sok vitánk is volt mára már az sincs.Nem vagyok genyó próbáltam közeledni kedveskedni nem használt,kicsiket fürdetem pelust cserélek elviszem őket sétálni játszótérre stb.2 hónapja megcsaltam nem bírtam tovább a lány azóta azzal bombáz költözzünk össze,de nem tudom ott a két pici.Mit tegyek a gyerekekeket nem akarom elhagyni imádom őket,de örlődök rendesen és rossz nekem most a feleséggemel.Felaggyam az én boldogságom?
2011. jan. 8. 20:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%
Ne add fel a boldogságod de egy olyan lány miatt elhagyni a családot akivel csak búfelejtő szex miatt voltál együtt nem biztos hogy jó ötlet. Gondolj bele 2 hónap alatt menyire ismerted meg a lányt, csináltatok bármitt együtt a szexen túl.
2011. jan. 8. 20:26
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ami meg szerintem szemétség volt részedről, hogy két hónapja csaltad meg a párod. Tehát akkor még alig volt túl a gyermekágyi időn. Még a teste sem tudott teljesen regenerálódni a szülés után. Mégis mit gondoltál? Minden szülés egy komoly műtétnek felel meg orvosilag. Még a biztosítóknál is műtétként jegyzik a szüléseket. Második gyermek után meg a testi és lelki felépülés is sokkal lassabb.
2011. jan. 8. 20:28
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
Van amikor érthetõ az ilyen helyzet,mint a tiétek is.nagyon fiatalon kerültetek össze,nem élted ki a kalandvàgyaidat.Ha viszont veszekedés van egy hàzassàgban,akkor màr rögtön màs karjàba szaladunk?.Ez nem volt szép tõled.Van neked tiszteleted a feleséged felé,aki nem régen szült.Annyira rosszul nem lehettetek,hogy a 2ik baba is megszületett.Felejtsd el azt a lànyt,és térdepeljél le a feleséged elé bocsànatot kérni.Te tönkre akarod tenni egy csalàd életét,nem a hàzassàgunk ment tönkre.Azzal a lànnyal is szürke hétköznapok fognak kövtkezni,õ is szégyelheti magàt,hogy egy csalàdos apàval kikezd,és még el is akar vinni.Nem talàl magàhoz valót?
2011. jan. 8. 20:28
 14/28 anonim ***** válasza:
76%
az én házasságomban nagyon sok csúnya dolog történt, de a legvégén még 1000X elgondolkodtam, hogy vége legyen e tényleg, sajnos nekünk voltak olyan vitáink, helyzetek, amelyeken én már nem tudtam túllépni, súlyos dolgok. A megcsalás nálunk a legkevesebb dolog volt, ha nincs gyanuja sem akkor én azt mondom, hogy soha ne mond el, mert nagyon nagy fájdalmat okoz és feleslegesen. Ülj le a feleségeddel és próbáljátok meg megbeszélni, szerintem ilyenkor nagyon össze van zavarodva egy nő. Én házasságpárti vagyok még mindig, nekünk is azt tanácsolták, h beszéljük meg és hidd el h nagyon sokat segít, azt is el tudom képzelni, hogy ha nincs még akkora szakadék újra összehoz embereket! sok sikert!
2011. jan. 8. 20:30
 15/28 A kérdező kommentje:
Megbeszélni már mindent megtudunk azt viszont nem hiszi el hogy megcsaltam.Szerintem én sokat tettem az udvarlás virág vacsi séták folyó parton stb már nem hasznát.Neki már így jó ahogy vagyunk.Szex csak akkor van ha ő akarja ha én közeledek ellök,úgy érzem csak kielégítem a szükségleteit amikor kell,de az nagyon ritka.Az első terhesség óta ilyen előtte heti több alkalommal voltunk együtt most havonta se mindig.Tudom hogy nehéz neki is,de sokat leveszek rolla amit csak tudok még este is én kelek fel a babókhoz.Ja igen néha pecázok is nekem az macerásabb.
2011. jan. 8. 20:31
 16/28 anonim ***** válasza:
35%
Akkor kérdezd meg a feleséged,hogy miért lök el,mi a problémàja veled.Ez jó,ha ennyire megbizik benned,hogy nem hiszi el,hogy megcsaltad.Akkor itt az asszonyban is hiba van.
2011. jan. 8. 20:35
 17/28 A kérdező kommentje:
Ahogy megszületett a második babó és hazajöttek ő hozta fel azt hogy szerinte nem fogjuk együtt befejezni az életet én akkor törtem meg szerintem akkor gondolkoztam be.
2011. jan. 8. 20:39
 18/28 anonim ***** válasza:
35%
4 hónapos gyerek mellett sok minden zűrös, főleg h van még egy 3 éves is. A szex nélküliséget ne gondold véglegesnek,nekem hosszú hónapokba telt amíg azt tudtam mondani, hogy heti igényem van újra az összebújásra. Ez kicsit összetettebb probléma minthogy felkelsz a gyerekek mellé....stb.....tiszteletre méltó, de ettől nem fog felpörögni a szerelmi életetek, ennek idő kell, neki valószínűleg több. A megcsalásnak nem kerítenék nagy feneket, neked kellett a szex, valószínűleg semmi több nincs a lánnyal....
2011. jan. 8. 20:42
 19/28 anonim ***** válasza:
85%
nem lehetett jó hallani ezt, de lehet h nem érezte h mellette állsz, biztos volt oka, ha más nem az h ilyenkor egy nő több gyengédségre vágyik, néha kissé irreállis elvárásai is lehetnek! én úgy gondolom, h a második gyereknél már tudtátok mit csináltok, szerettétek egymást és szerintem most is, ne add fel ilyen könnyen! ha kell akkor egy tanácsadó segít!
2011. jan. 8. 20:47
 20/28 A kérdező kommentje:
Kb 4 éve kezdődőtt ez nem most és nem csak a szex hiánya fáj inkább az elutasítás beszéltünk már erröl,de az a válasz neki igy is jó és nem hajlandó változtatni ezen
2011. jan. 8. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!