Mit csináltok egész hétvégén? Normális ha a férjem csak feküdni akar? Más pasik is vannak igy? Olyan uncsi
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 12:53
11/16 anonim válasza:
fekszik. Én is feküdni akarok. mert hétközben halálra dolgozom magam. De nem tehetem, mert főzni, mosni, takarítani kell. Hétközben erre nincs időm.
Úgyhogy vele értek egyet. Voltatok moziban, abban a kávézóban... én örülök, ha heti 1x kimozdulok. Neked nincs feladatod, munkád, hobbid (ami nem pénzköltésről és elmászkálásról szól)?
12/16 anonim válasza:
Én is a párommal és szüleivel lakom. Ö is ilyen,fekszik ha itthon van. Megértem hogy fáradt,na de egész egymást követő napokon? Néha már idegesít. És ha mondom neki,hogy velem is foglalkozhatna egy kicsit,hozzá teszem,hogy mosolyogva,akkor megkapom,hogy mi vagyok én,hogy foglalkozni kell velem, foglaljam le magam (egy kicsi szobába),stb. Rosszul esik. Jó pihenjen,fáradt, na de azért... Ja és ki én se menjek. Hiába mondom neki,hogy kimozdulhatnánk,neki nem akaródzik. Valamelyik nap elmentünk egy csokira,de akkor munka miatt akart beszélni a haverjával.
13/16 anonim válasza:
Azért mert döglusta. Menjen főzzön, mosson, takarítson, ne csak heverésszen.
14/16 anonim válasza:
Szànt vet kaszàl....ugymond màsod àllàsba kis pénzt keresünk àllatenyésztéssel.
15/16 anonim válasza:
Ha még együtt vagytok, három dolgot tehettek:
- Összebújós hétvége
- Mivel neki nincs ötlete, ezért kitalálod, hogy mi legyen. nem kell messzire menni. Elég a közeli parkba/erdőbe, vagy kutyát sétáltatni, ha esetleg van.
- Bevonni a házimunkába. Tapasztalataim szerint a nők ezt csinálják a leggyakrabban.
16/16 anonim válasza:
Na igen egy pasi is el tud indìtani egy autómata mosógépet....olyan mint a szàmìtógep:)) közös főzés se rossz max konyha asztali szexbe fullad:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!