Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem van ilyen önző férjem?

Csak nekem van ilyen önző férjem?

Figyelt kérdés

2 gyerekünk van, mind2 megőrül az apjáért:)

Szombaton pl. elkezdem a szokásos takarítást, pakolást, erre a férjem elkezd hőzöngeni, hogy ő nem tud enni, készülődni, mert menne edzeni...

Nekem muszáj csinálnom a házimunkát, a gyerekek mellettem eljátszanak együtt 2 és 4 évesek.

Ebből mindig óriási veszekedés kerekedik... annyira unom már. Szerintem annyira önző, csak magára gondol, arra nem hogy nekem mennyi teendőm van, amiben senki sem segít. Minden ötletet szívesen veszek.

2011. jan. 8. 10:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Az ilyen férfinek már régesrég kitettem volna a szűrét, nemhogy még gyereket is szüljek neki...Nálunk nemhogy a takarításban segít, de még főz is a párom...
2011. jan. 8. 17:08
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Szomorú,de én is így vagyok.És arra,hogy ilyenkor kedveskedni kell,csak annyi,hogy megszokja és utána ugyanezt elvárja máskor is.Persze van,amikor ez célravezető,de lehetnek rossz napjaid,amikor nem vagy képes erre és ő követelheti,mivel el van kényeztetve.Azért írom ezt,mert sajnos én is beleestem ebbe,próbáltam még én kedveskedni,de egy idő után lesz'rta.Nekem meg rosszul esett és balhé lett belőle...

Sajnos az én férjem is ilyen és próbáltam már szépen,csúnyán beszélni vele,nem ment.A házasságból nehéz kilépni,ezért várjuk a megoldást.Remélem,megoldódik a problémátok!

2011. jan. 10. 11:14
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Megjött a lepontozó hímsoviniszta macsó-osztag - aki nem azt írta, hogy "szolgáld alázatosan uradat, tudd, hol a helyed", annak úgy látszik, ment a piros kéz.
2011. jan. 11. 01:13
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Az írottak alapján otthon vagy (a kicsi 2éves ebböl gondolom.)Ha nem boccs!Szóval én otthon vagyok,és pénteken végig takarítom a lakást,hogy a hétvégén közös programokat csináljunk,és lazítok én is!
2011. jan. 11. 16:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én párom is hasonló. Igaz, nagyon sokat dolgozik, alig van ideje még pihenésre, viszont mikor akad pár szabad órája, akkor jön azzal, hogy hívta a haverja, hogy menjenek el egy kávéra dumálni, mert rég találkoztak (2 hete), vagy lemegy a haverokkal egy sörre. Engem az bánt főleg, hogy az nem igazán jut eszébe, hogy esetleg velünk töltse azt a kis időt. Mikor mondom, hogy nekem ez fáj, akkor szerinte igazságtalan vagyok, mert ő minden este itthon van, nem megy sehová. Ja, mondom itthon, a tv előtt szunyókálva. Épp csak annyit beszélünk, míg vacsorázunk. Hát, úgy látszik a férfiak már csak ilyenek.
2013. nov. 8. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Készítsd össze előre a cuccait,illetve el a reggelijét/ebédjét,azután kössetek kompromisszumot.Te gondoskodsz róla és rendet is raksz,ha ő segít neked a házimunkában,vagy minimum eljátszik addig a gyerekekkel.Mondjuk te mosogatsz,ő felporszívóz.Te főzöl,ő közben port töröl.Muszáj szabályokat felállítani,ha már a kapcsolat elején nem ment,most ideje gondolni rá.Hiszen akinek a s.gge alá tolnak mindent,az elkaszánodik.Ahogy a te férjed is.
2013. nov. 8. 16:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Miket írnak itt! Még készítsd is ki a reggelijét.

Jó hogy a segg-t nem kell kinyalni és leszpni hogy elég jól érezze magát szegény lusta f-sz

2013. nov. 8. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!